Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Kültürün etkili olduğu tek konu bizde insanlar motora binmek için ailesinden izin alamaz.ben yinede 400 500 cc japon mali turkiyede cooper olması gerektiğine inanıyorum şöyle bakın olaya 2006 2011 e kadar her çeşit cruiser var ülkemizde avrupada kriz ve daha sonrasında dolar kuru şurada ocakta daytona 350 10 liraydı şimdi 14 fark bu sadece şekli için motora para verilir mi düşünmek lazım sonuçta altındaki motorun bir beygiri bir cc si bir torku var 24 beygir kime yetiyor tarzımızı yansıtan ekonomik bir model olduğu için tercih ediyoruz onuda alırken 10 saat gv 250 mi alsak diye düşünüyoruz şimdi ktm yamaha honda nin 300 500 arası motoru olsa bir çoğumuz motoru satıp bunu alıcak evet çok zengin insanlarda var zaten o adamlar istediği motora biniyor.harley tr de son senelerde arttı ama en ucuz modeli sportster iron onun bile en ucuzu.babam emekli öğretim görevlisi {memurdan maaşı daha fazla} babama desem ki 20 liraya motor al cam bana diyeceği tek şey kazanda al olucaktir.bende daytona 350 aldim.fakat ekonomi düzgün olsa diyeceği su olur bunlardan hangisi alman mali yada italyan mali madem bineceksin iyisi neyse onu alalım konu bu.%10 çok zenginmiş kimin umrunda.devlet memurunun maaşı 2500 liradır asgari ücret 1000 lira dandik scooter 2000 lira onu bile taksitle alıyoruz.antep otoban yarışları yazın youtube millet cahillikten değil parasızlıktan apaçi motorları hızlı gitsin diye ne şekilde sürüyor bu motorsiklet olayı 1 lira en az ekipman masrafı var kime ne için kızıyoruz asgari ücretle karnını doyurup ekipman almadığına mi alabilecek olsa o motorla mi gezer adam yoksa hükümete mi dolar kuruma mi???bizim motor avrupa şampiyonumuz dünyada sadece kendisi çıkma lastikle olmuştur demek ki lüks bu olay yada biz açlık sınırında yaşıyoruz.açlık sınırı ne garip bir kelime değil mi

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Murat abi ile biz olayı toplantıda çözdük tüm sıkıntı Honda'da
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Murat,

senin bu üzüntüne dayanamadım, Japon konsolosluğuna ültimatom vereceğim. Ya Japonya'daki tüm motosiklet üretici firmaların distribütörlüğünü sana verirler yada burada hiçbir Japonya etkinlğıine katılmayacağım. Merak etme sen düzeltecez...

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    yusuf : abi parası neyse ben vereyim git kendine biraz noktalama işareti al, bu ne emenike yaa? lan okurken boğuluyodum virgül koy virgül... nası sinirlendiyse adam...

ekrem : ben o honda'nın...

süleyman abi : abi minettarım, hepsini vermiyolarsa şimdilik honda, suzuki, yamaha yeterli... üzmesinler beni...

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)