Gene rezil bir buluşmaydı, tiksinç bir akşamdı, allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın...
Zaten daha önce tanıştığım adamlardan illallah gelmiş, yetmezmiş gibi iki tane daha eklendi. Sedet mi, Sedat mı ne kel bi adam vardı, inşaat mühendisiymiş, yersen, daha nerde çalıştığını söyleyemiyor... Saçı yok diye sakala abanmış, IŞİD üyesi gibi bi şey olmuş, her an allahüekbeeaaar diye kendini patlatacak bir intihar komandosu sakinliğinde... "Ooo Manowar, aaa Blind Guardian" falan diye muhabbete dahil olmaya çalışıyor hesapta biz de o yollardan geçtik yapacak ama ne alkol var ne bi şey, yol belli adamın... acıdım buna, bir iki muhabbet açayım dedim, yok, gözüm tutmadı... Dikkatli olalım AczmendiRiders'ın aramıza yolladığı bir ajan falan olabilir... Zaten motoru da yok adamın abi, vallahi anlamadım ben...
Hele bir Eray34 nickli bir arkadaş var... Böyle MSN den e-mail adresi almaya çalışmış ama becerememiş gibi bir nick, 34 ne, plaka mısın sen? Daha Maltepe'de takıldı peşime, ya sen kimsin? Ben koskoca RaptorRiders'ın asil üyesiyim, sen daha aday üye bile değilsin, neyine benimle motor sürmek senin! Neyse geldi bu da hiç konuşmuyor, ağzından kerpetenle laf alıyosun falan... En azından motoru var, ama bunu da gözüm tutmadı, üstünde dinleme cihazı falan olabilir, TurkChopper'ın ajanı olabilir...
Bir ara bi kalkıp motorların başına gidildi, herkes birbirinin egzosunu elliyor, sinyalini dürtüyor falan, sanırsın Çobançeşme Açık Oto Pazarı, anlayan anlamayan elliyor, dellendim iyice...
Netice itibariyle boşa geçen saatler işte, öf...
Not: Yukarıda yazan her şeyi (kelimeler, anlamlar, duygular) tersine çevirerek okuyun, güldüğünüz yanınıza kar kalsın... Ben çok korkuyorum lan... Her şey çok güzel ve çok iyi gidiyor. Bizedeğmesin, hep böyle kalalım, motorlar değişir, mevsimler değişir ama biz değişmeyelim... Sizi çok seviyorum...

r
i
0 Rh (+)
değmesin, hep böyle kalalım, motorlar değişir, mevsimler değişir ama biz değişmeyelim... Sizi çok seviyorum...