Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 35 arasi kadar sonuc gösteriliyor

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Gene rezil bir buluşmaydı, tiksinç bir akşamdı, allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın...

Zaten daha önce tanıştığım adamlardan illallah gelmiş, yetmezmiş gibi iki tane daha eklendi. Sedet mi, Sedat mı ne kel bi adam vardı, inşaat mühendisiymiş, yersen, daha nerde çalıştığını söyleyemiyor... Saçı yok diye sakala abanmış, IŞİD üyesi gibi bi şey olmuş, her an allahüekbeeaaar diye kendini patlatacak bir intihar komandosu sakinliğinde... "Ooo Manowar, aaa Blind Guardian" falan diye muhabbete dahil olmaya çalışıyor hesapta biz de o yollardan geçtik yapacak ama ne alkol var ne bi şey, yol belli adamın... acıdım buna, bir iki muhabbet açayım dedim, yok, gözüm tutmadı... Dikkatli olalım AczmendiRiders'ın aramıza yolladığı bir ajan falan olabilir... Zaten motoru da yok adamın abi, vallahi anlamadım ben...

Hele bir Eray34 nickli bir arkadaş var... Böyle MSN den e-mail adresi almaya çalışmış ama becerememiş gibi bir nick, 34 ne, plaka mısın sen? Daha Maltepe'de takıldı peşime, ya sen kimsin? Ben koskoca RaptorRiders'ın asil üyesiyim, sen daha aday üye bile değilsin, neyine benimle motor sürmek senin! Neyse geldi bu da hiç konuşmuyor, ağzından kerpetenle laf alıyosun falan... En azından motoru var, ama bunu da gözüm tutmadı, üstünde dinleme cihazı falan olabilir, TurkChopper'ın ajanı olabilir...

Bir ara bi kalkıp motorların başına gidildi, herkes birbirinin egzosunu elliyor, sinyalini dürtüyor falan, sanırsın Çobançeşme Açık Oto Pazarı, anlayan anlamayan elliyor, dellendim iyice...

Netice itibariyle boşa geçen saatler işte, öf...

Not: Yukarıda yazan her şeyi (kelimeler, anlamlar, duygular) tersine çevirerek okuyun, güldüğünüz yanınıza kar kalsın... Ben çok korkuyorum lan... Her şey çok güzel ve çok iyi gidiyor. Bize değmesin, hep böyle kalalım, motorlar değişir, mevsimler değişir ama biz değişmeyelim... Sizi çok seviyorum...

Eray Seziş
    Açık Hava Reklamcılığı-Pepsi bölge satış destek
     Kısa bi süreliğine 'YOk'
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Murat abi cansin motorlu taşıt plakası abi eray34 ) dün çok iyi vakit geçirdik tekrar herkese teşekkürler. Önümüzdeki bulusmalarda görüşmek dileğiyle

sedarth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sedat Bilge
    Mühendis
     Regal Raptor DD 250 6-c
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rainmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gene rezil bir buluşmaydı, tiksinç bir akşamdı, allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın...

Zaten daha önce tanıştığım adamlardan illallah gelmiş, yetmezmiş gibi iki tane daha eklendi. Sedet mi, Sedat mı ne kel bi adam vardı, inşaat mühendisiymiş, yersen, daha nerde çalıştığını söyleyemiyor... Saçı yok diye sakala abanmış, IŞİD üyesi gibi bi şey olmuş, her an allahüekbeeaaar diye kendini patlatacak bir intihar komandosu sakinliğinde... "Ooo Manowar, aaa Blind Guardian" falan diye muhabbete dahil olmaya çalışıyor hesapta biz de o yollardan geçtik yapacak ama ne alkol var ne bi şey, yol belli adamın... acıdım buna, bir iki muhabbet açayım dedim, yok, gözüm tutmadı... Dikkatli olalım AczmendiRiders'ın aramıza yolladığı bir ajan falan olabilir... Zaten motoru da yok adamın abi, vallahi anlamadım ben...

Hele bir Eray34 nickli bir arkadaş var... Böyle MSN den e-mail adresi almaya çalışmış ama becerememiş gibi bir nick, 34 ne, plaka mısın sen? Daha Maltepe'de takıldı peşime, ya sen kimsin? Ben koskoca RaptorRiders'ın asil üyesiyim, sen daha aday üye bile değilsin, neyine benimle motor sürmek senin! Neyse geldi bu da hiç konuşmuyor, ağzından kerpetenle laf alıyosun falan... En azından motoru var, ama bunu da gözüm tutmadı, üstünde dinleme cihazı falan olabilir, TurkChopper'ın ajanı olabilir...

Bir ara bi kalkıp motorların başına gidildi, herkes birbirinin egzosunu elliyor, sinyalini dürtüyor falan, sanırsın Çobançeşme Açık Oto Pazarı, anlayan anlamayan elliyor, dellendim iyice...

Netice itibariyle boşa geçen saatler işte, öf...

Not: Yukarıda yazan her şeyi (kelimeler, anlamlar, duygular) tersine çevirerek okuyun, güldüğünüz yanınıza kar kalsın... Ben çok korkuyorum lan... Her şey çok güzel ve çok iyi gidiyor. Bize değmesin, hep böyle kalalım, motorlar değişir, mevsimler değişir ama biz değişmeyelim... Sizi çok seviyorum...

Murat aslında anlattığın hersey doğru, kendimi patlatmak için gelmiştim , düzenek kuruluydu ama sizinle tanışınca vazgeçtim.

Şaka bi tarafa umarım üyelik mertebesine de ulaşırız çünkü gördüğüm kadarı ile herkes gerçekten iyi ve böyle iyi insanları birarada bulmak şu günlerde çok mümkün değil.Bilinsin...

Saygılar,sevgiler.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Murat kardeşim her yazdığın yazıyı tersıne çevirmekten inan kafam ambole oluyor .
    Rica etsem anlayacağımız dilde yazarmısın .

Allah azımızın tadını bozmasın .

Herşey dahada güzel olucak.
    Çünkü sizin gibi güzel isanlar var .

Çok güzeliz çokkk.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Muratcim +1000 diyorum sana
    Evet Eray,sessiz bir arkadasa benziyor,ama napsin ilk kez gelmis,cok efendi bir arkadasimiz,ben sevdim kendisini,umarim o da bizlere isinmistir.
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)