Kardeşlerim ; Öncelikle ölen arkadaşlarıma Allahtan rahmet ,kederli ailelerinede başsağlığı dilerim...Ben kadere inan biriyim eğer kaderimizde varsa yolda düşer ölürüzde,önemli olan biz dikkati ,güveni elden bırakmamamız,yani tedbiri alalım takdiri allaha bırakalım...yoksa bu şeylere kafayı takarsak bırak motor almayı yanından bile geçemeyiz.motor bir sevda aşk,sevgili nederseniz deyin artık böyle birşey.ben 1991 yılında bir kaza yaptım minsk marka motorum vardı oldukça güzel ve seri bir motordu yeni evliydim sanırım 2 aylık evliydim, kaza yaptım ölümlerden döndüm ,iyileştikten sonra eşim bana ya motorun ya ben dedi...başımdan hiç ayrılmayan ölesiye sevdiğim eşimi daha fazla üzemezdim sen dedim ve motor hurda fiyatına verdik.ve yıllardan 2007 kasım ayı yani 16 yıl sonra 3 çocuk babası ve ailesini çok seven bir kişi olarak tekrar motor aldım ....ama söz verdim ,yarış motoru değil gezi motoru alacam ve artık 40 yaşındayım nerdeyse , çok dikkatli olacağıma dair söz verdimde izni koparabildim ve buna hakkı kardeşimde kısmen şahittir. yani uzun sözün kısası ; MOTOR BİR SEVDADIR...