Arkadaslar spyderim icin lastik bulamiyorum.. bulduklarimda cok pahali on arka 1000tl yi buluyor. Uygun fiyatli lastik nerden bulabilirim lutfen yardim.. ön 80/90-21 arka160/80-16
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal-Raptor Spyder
Ankara
0 Rh (+)Arkadaslar spyderim icin lastik bulamiyorum.. bulduklarimda cok pahali on arka 1000tl yi buluyor. Uygun fiyatli lastik nerden bulabilirim lutfen yardim.. ön 80/90-21 arka160/80-16

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Doğru rakamı bulmuşsun Kaan. Maalesef sökme takma dahil bizim motorlar için 1.000 TL'den aşağı rakam yok.
Başlık olarak daha önce defalarca açıldığı için detay görmek istersen arama bölümünden bulabilirsin.
Ama sonuç bu zaten![]()
r
i
0 Rh (+)metzeler, michelin falan filansa bulduğun lastik, gayet uygun bulmuşsu![]()
Regal Raptor DD 250 6-c
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Bu rakamlardan aşağı bulacağın lastiklere de lütfen itibar etme.Marka olarak kaliteli bile olsalar kask örneğinde olduğu gibi lastiklerin de bir raf ömrü var.Bunada çok dikkat et.Kısaca lastik konusunda da ucuza kaçmamalısın.
Saygılar.
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Mart ayinda bu ebatlarda metzeler me880 aldim,sokme takma dahil 950tl yi buldu.gayette memnunum.
Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)
Regal-Raptor Spyder
Ankara
0 Rh (+)iyi soyluyorsunu fakat suanda bu fiya5lar butcemi cok aşiyor. su anki olu lastiklerimlede binmek cok tehlikeli. Beni idare edicek daha ucuz butceli pek bilibmeyen markalar yok mu ennazindan suanki lastiklerimden daha guvenli olur.
r
i
0 Rh (+)Kaan, ben de acemiyim benim lafıma güven olmaz ama hakkaten durum çok kötüyse IRC Tubeless lastikleri kullanan ve memnun olanlar da tanıyorum.
Ancak bir şey söyleyeceğim : Benim de fabrikasyon lastiklerim, ben de memnun değilim, ben olsam 200-300 TL bu lastiklere bayılmak yerine, biriktirir Michelin almayı tercih ederim.
gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)Forumda bir arkadaş çok uygun fiyata bi lastik bulmuştu ve memnundu ama bulamadım aramada. Adı sanı bilinmiş bişey değildi ama düşük bütçe için uygun gibiydi.
Regal-Raptor Spyder
Ankara
0 Rh (+)Irc nin sitesinde benin olculerimde lastik yok diyor acaba nerden aldi ?
regal raptor dd 250e 10
istanbul-bahçelievler
A Rh (+)Bende yeni başladım motor sürmeye benim ki de fabrika çıkışlı yağmurlu havalarda zor oluyo çok çok dikkat etmelisin damla değse sıkıntı gibi yani olmasa bile ben su birikintisinin üstünden geçsem evham yapıyorum hemen,bence para biriktir en iyisini al bu yazı kışı geçir birazda dikkatli sürersin hem acemiliğini atman daha iyi olur diye düşünüyorum ayda 100 lira falan atsan kenara seneye güzel bir lastik alırsın bence,tabi bu benim şimdi ki düşüncem
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)