Merhabalar, ben Selman. Antalya'da yaşıyorum. Motorum dd 150e2. 8 aylık motorcuyum 8.000 km yol yaptım, bir kaç kez uzun yola çıktım (496 km - 16 saat en uzunu). Üniversite öğrencisiyim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 150e
Antalya
B Rh (+)Merhabalar, ben Selman. Antalya'da yaşıyorum. Motorum dd 150e2. 8 aylık motorcuyum 8.000 km yol yaptım, bir kaç kez uzun yola çıktım (496 km - 16 saat en uzunu). Üniversite öğrencisiyim.
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Aramıza hoşgeldin selman eğer aktif bi üye olursan antalya ekibimiz güçleniyor, bende üniversiteyi antalyada okudum güzel yer kısmetse yazın bi gelicem o taraflara, forumda aktif olman dileğiyle![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Selman Antalyadan aramıza hoş geldin
r
i
0 Rh (+)Merhaba Selman, tanıştığımıza memnun oldum. Bize biraz kendinden bahsetsene. Yani ne bileyim, onca motor varken neden Regal Raptor?
Şaka yapıyom cevap yazma, hoş geldin![]()
gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)Hoşgeldin. Biz de Antalya olarak buluma düzenleyebilecek kadar olduk herhalde. Gerçi üç kişi daha buluşamadık bir arada nası denk getiricez bilmiyorumhayırlısı
hoşgeldin tekrar.
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)hoş geldin SelmanAntalya sürüş için ideal bir bölge, kazasız ve belasız diğer arkadaşlarımız ile iyi sürüşler.
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Selman hoşgeldin aramıza. Yaş 26 hala öğrencisin bu saatten soran hiçte bitirme. Hayatımdaki en büyük pişmanlıktı mezun olmak.![]()
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Selam Kardeşim aramıza hoşgeldin. Antalyaya selamlar olsun. Katılımcı ve paylaşımcı olman dileğiyle.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)