| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)
r
i
0 Rh (+)beyler ben bu "motorcu kız" muhabbetinden şunu öğrendim : bu kadroyla motoshow a fuara falan gidilmez... bizi ordan atarlar, atmakla kalmaz ömür boyu men ederler...![]()
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Laaynn Çok eğlenmişsiniz iyi goygoy yapıyorsunuz. Kıskandım arkadaşlar iyi ki bir hafta gelmedik. Allah muhabbetinizi arttırsın.
Haftaya baktım ayağım iyi değil bende sedat abi gibi arabayla geleceğim ama kaskı yanımda getireyim de. Motorumuz yok demesinler =)
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)arkadaşlar, iş günü ve ortamı kimseyi bozmamış halaçarşamba buluşma sohbetleri tam gaz gidiyor
Oğuzhan, resimlere bakarken çok merak ettim! senin kaskla aranda ne gibi bir ilişki var?![]()
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)
r
i
0 Rh (+)kaskın tam mevsimi şimdi abi...
ama asıl kaskın hasını bursa'da yiyeceksin... böyle karacabeyi biraz geçince sağda bi yer var, vizörleri falan hep kendi çiftliklerinden... enfess...
Regal Raptor DD 250 6-c
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Ekremcim biz o konuyu seçtik haftaya buluşmada ben safety car olarak önden gideceğim.
Sıkıntı yok eğer ağrı sızı devam ederse hiç zorlama ben gelir alırım seni, beraber gider beraber döneriz.
Bu aradaboncukları Süleyman abi tarafından cümlemize takıldı.Senin için özel ebat yapılıyomuş
Saygılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)