tosyadan döndüğüm günün akşamı ALPER TİMin samsundan olduğunu öğrendim ve otobüsü kalkana kadar biraz lafladıktan sonra onu yolcu edip evin yolunu tuttum...
samsun girişinden girmeyip tali yoldan girmek istedim... o sırada tali yolun kesilmiş olduğunu farkettim....
farlarım açık gidiyordum.. trafik polisi durdurdu ve farların açık diye beni uyardı.. şaka yapıyor zannettim...(bu arada sadece motorun orjinal farı yanıyodu sisler açık değildi)
ne diyorsun dedim yaa... sen şimdi beni farım açık diyemi uyarıyorsun dedim.. ve bu arada motordan aşşağı indim. ama gerçekten tepem attı...,
bayağı bi münakaşadan sonra benim haklı olduğum kararına vardırdım hepsini(4 kişiydiler)..en son bi scooter geldi yanımıza ona dedimki farlarını söndürebiliyormusun.. o da yok abi çalışırken otomatik yanıyo dedi...bu scooteri olan genç yanımıza gelmese ben hala uğraşıyor olacaktım ikna etmek için....
bu anlattıklarım da en ufacık bi abartma bile yoktur...bu kadar olay yaşarken kafamda şapka olduğu da benim bi hatam ama hiç birisi kafanda kask yok bile demedi yaaa....
(KASKIM TOSYA DÖNÜŞÜ TER VE SİNEK PİSLİĞİ OLDUĞUNDAN EVDE İÇ DIŞ YIKANMIŞTI BU KONUDA ELEŞTİRİ GELMESİN :P )

caponord
Samsun
B Rh (+)