Agresus abim çok doğru diyosun biz büyüklerimize saygıduyarak hatta biraz korkarak büyüdük.Evet burası Türkiye diyip geçiyoruz bende yapıyorum ağlanacak halimize gülüyoruz.Bir öğrenci okulda bıçakla yakalanıyor ertesi gün babası geliyor durum anlatılıyo çocuğa çıkışması gereken baba okul yonetimine benim oğlumun bıçağını nasıl alırsınız diye çıkışıyo şimdi bu çocuktan saygı nasıl beklersiniz bu nasıl evlat yetiştirmek tabi malum sonuç tv dede izlemiştir herkez üç gün sonra o bıçağı arkadaşının kalbine sokuyor.
Millet vekili tramvayın peşinden koşuyormuş şimdi Milletvekilinin dınısının dınısının dınısının dınısının dınısının dınısının dını senbenim kim olduğumu biliyomusun diyo bi delikanlıda çıkıp gel içerde anlatırsın demiyo herkez kendi çıkarları doğrultusunda yaşıyo amanya bana dokunmayan yılan bin yaşasın modu bu ülkeyi bu hale getirdi bunlar böle giderken motorcunun adı çıkmış serseriye araba sıkıştırmış ölmüş onlarca motorcu boykot yapmiş kımin umrunda en fazla grubu gören alkışlar on dakka sona herşey unutulur ben gidemiyorum onlarda gitmesin diye aralar daraltılır belki ani yapılan bi hareket bir başka arkadaşımızın daha ölümüne sebep olur sonra ah vah bide motorcuyu haksız çıkarma çabaları vs vs