Hando kardeşim Niye muamma olalım
Admin+1
Müslüm Baba+1
İlkerkoparal+1
Yenikoylu_ua+1
Carvallo
Tayfun
Bull
Okan+1+3
Aksu Baba+1
Lunatic
Rommel
Sihirlieller
BİRİ BİZİ DURDURABİLİRMİ ACABA
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hando kardeşim Niye muamma olalım
Admin+1
Müslüm Baba+1
İlkerkoparal+1
Yenikoylu_ua+1
Carvallo
Tayfun
Bull
Okan+1+3
Aksu Baba+1
Lunatic
Rommel
Sihirlieller
BİRİ BİZİ DURDURABİLİRMİ ACABA
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Balığın Belanın büyüğünü unuttun SPEDY GONZALEZyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Ana ne ettim benAksu Nickli Üyeden Alıntı
VEEEEE SPEDYGONZALESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSS
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Oyyyy kadro da Milan'mış maşallah!! Yalnız işte Zipidi varmış, bereket ben gelememişim! :P
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yapma be Serhatım hakkaten bu sefer spidi olmasa eylenemicektik en son müzisyenlere bi saldırdıda adamlar tangur tungur yapmaktan vaz geçip güzel güzel çalmaya başladı
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)desene kapıdağ kadrosu tahmin etmiştim zaten
yahu millet garajdaki motorunu süslemekten telef olacak
konuşanlarda, yazanlarda, yol yapanlarda aynı
sizleri herkesin bir adım önüne alıyorum ve selamlıyorum dostlar.
HANDO motorcuyum diyenin motoruna değil KM saatine bakar...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ya abicim işte ben olmayınca saldıracak adam bulamamıştır, gidip müzisyenlere dadanmıştır pis motorcu!!! :Dyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bak bu açıdan düşünmemiştim Spidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doğrumu bu söylenenler serseri motorcu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
RR
Ankara
0 Rh (+)spedy nin su anda bunları okuyabilecegini sanmamadam kimbilir nereye gaz acıyordur şu anda.... yoldadır ve solladığı arabalara eksoz patlatıp malum hareketi yapıyordur :mrgreen: :mrgreen:
Magrip El Salil
BİLGEHAN
06 RG 120
O(RH)+
39º51'31.11'' N -- 32º50'00.92'' E
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Buyur!!! İşte adam yırtık arkadaşlar!Rommel Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)