Eray gerçektende heybetli bir yapın varmış motor biraz küçük kalmış ama bu katagoride daha yapılı ve büyük makina pek yok sana honda shadow gibi yapılı bir makina lazım ama bu makina işini görürmü bence görür
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Eray gerçektende heybetli bir yapın varmış motor biraz küçük kalmış ama bu katagoride daha yapılı ve büyük makina pek yok sana honda shadow gibi yapılı bir makina lazım ama bu makina işini görürmü bence görür
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Seni anca goldwing paklar abi![]()
VİRAGO 535
Antalya
AB Rh (+)Eray bence biraz sabret ve zorla spyder veya daytona düşün derim ama diğerini gidip denemektede fayda var arkaya uzatmis biraz
Antalya-Merkez
ilker akgül ANTALYA-MERKEZ

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Celil abi aslında kilom daha da fazlaydı.Günde 2,5 saat spor yapıyorum artık.1 saat kardiyo birbuçuk saat bodybuilding.Yaklaşık 19-20 kilo verdim.Ama kas kütlesi de arttığından dolayı kalıp da büyümeye başladı.Evet makinenin çekişi felan sıkıntı yaratmadı.Arkadaşımla beraber bu motorun üstünde 20 km yol yaptık.Zorlanmadan götürdü bizi.Ama beni tek ikilemde bırakan üzerinde komik durup durmayacak olmamdır.Yani altımda bebek bisikleti gibi kalıp da komik gözükmek istemem.
Goldwing süper ama parası da öyleymişO beni çok çok aşacak bir rüya olur.
Manavgat Motor diye bir yere gidip baktım.2013-2014 sıfır Spyder ve Daytona motorlar vardı.Acayip iri ve kocaman gözüküyorlardı.Hatta şehir içinde kullanılabilirmiyim diye tereddüt ettim ilk etapta.Ama kesinlikle almak isterdim.Yalnız rakamları da 10-11 bin lira gibi.Sanırım biraz bekleyip de 2011 ve üzeri temiz bir model bulup almak daha mantıklı olacak?Bu arada 2011 ve 2015 modelleri arası Spyder ve Daytona modellerinde kasa büyüklüğü aynımı?Motor 250 veya 350 olursa kasa büyüklüğünü etkiler mi?

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Eray sağlam spor yapıyorsun iyide kilo vermişsin maşallah ama spora devam tabimotor üzerinde duruş yorumlarını çevrendeki arkaşlardan alıcan ama Spyder veya Dayona daha büyük kasalı ve sana uygun özellikle spyder daha uygun
Modeller arasında kasa farklı yok hepsi aynı kasaya, motora ,yürüre sahip
gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)Abi bakıyorum da seni hakkaten Spyder paklar. keyif alırsın. Belki o bile küçük kalabilirhayırlısı
beraber süreriz Antalya grubu olarak inşallah bi gün. tercihen en erken şekilde :D

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Eray Spyder iyidir.
Başka motor bakma?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Sonun kadar devam edip arzu ettiğim forma geleceğim inşallah.Etrafdan "Biraz küçük duruyor ama fena değil" diyorlar.Ancak bende de göz var ve haliyle beğenmedim.Spyder eskiden beri hoşuma gidiyordu zaten.Mecburen bütçeyi biraz arttırıp böyle bir şeye bakmam gerekecek.Yakın illerden de araştıracağım.Bir şey duyar da haber verirseniz çok sevinirim.6500 gibi bir rakam minimum 2011 model bir tanesi için yeterli olurmu sizce?
Hakikaten de Antalya grubu olarak Kaş veya Marmaris'e günübirlik geziler yapsak veya Mersin Silifke tarafları gitsek inanılmaz güzel olurdu.
Yok artık başka modele bakmiyorum zaten.Spyder tam benim tarzımda bir motor.Fiyat araştıracağım.Umarım bir şeyler çıkar karşıma?

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Pardon hemen bir mesaj daha yazma ihtiyacı hissettim.Alttaki linkte yer alan ilandaki motoru çalıştığım otelde butik işleten bir arkadaşıma aitmiş.O da motoru satışa koymuş.Fiyat olarak en son kaça bırakır bilemiyorum.Ancak motoru inceleyip fikrinizi ve siz olsanız maksimum kaç liraya alırdınız bilgisini paylaşırsanız gidip pazarlığa girişeyim.Kilometresi de gayet iyiymiş.Tek model olarak beğenmedim.Bu paraya 2013 veya 2014 bulabilirmiyim acaba diye düşünüyorum?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13827260/detay

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Eray face sayfamızda eskişehirden ilker arkadaşımız spyderini çok uygun fiyata vereceğini yazmıştı istersen bak 6000 tl 2013 model 2550 km de Tel: 0 530 920 64 86
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)