Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu
Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,786
    Beğenilmiş
    7,127
    Alıntı Snowblind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon hemen bir mesaj daha yazma ihtiyacı hissettim.Alttaki linkte yer alan ilandaki motoru çalıştığım otelde butik işleten bir arkadaşıma aitmiş.O da motoru satışa koymuş.Fiyat olarak en son kaça bırakır bilemiyorum.Ancak motoru inceleyip fikrinizi ve siz olsanız maksimum kaç liraya alırdınız bilgisini paylaşırsanız gidip pazarlığa girişeyim.Kilometresi de gayet iyiymiş.Tek model olarak beğenmedim.Bu paraya 2013 veya 2014 bulabilirmiyim acaba diye düşünüyorum?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13827260/detay
    Bu makinada temiz güzel duruyor olabilir fiyatı normal piyasasında

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray face sayfamızda eskişehirden ilker arkadaşımız spyderini çok uygun fiyata vereceğini yazmıştı istersen bak 6000 tl 2013 model 2550 km de Tel: 0 530 920 64 86

Celil abi çok teşekkür ederim.Mesai bitiminde arayıp sorarım.Duruyorsa alırım ama oradan buraya kadar nasıl getiririm onu bilemiyorum?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,786
    Beğenilmiş
    7,127
    Celil abi çok teşekkür ederim.Mesai bitiminde arayıp sorarım.Duruyorsa alırım ama oradan buraya kadar nasıl getiririm onu bilemiyorum?
    Taşıma işi Şehirler arası otobüslerle Travego nun bağajına sığıyor terminale gidip muavinlerle konuşup anlaşıyorsun onlar işi btiriyor

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Tamam.Süper oldu bu.Hemen aradaki rakamı bulmaya çalışayım."Motora bakmayacakmısın?" diye düşünebilirsiniz?Ancak sizler motoru önerdikten sonra sorup araştıracak bir konu da yok benim için.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,786
    Beğenilmiş
    7,127
    Tamam.Süper oldu bu.Hemen aradaki rakamı bulmaya çalışayım."Motora bakmayacakmısın?" diye düşünebilirsiniz?Ancak sizler motoru önerdikten sonra sorup araştıracak bir konu da yok benim için.
    Motoru görmedik tanımıyoruz işin o tarafı sana kalmış Her durumda motoru bir servise veya bilene göstermekte fayda var

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motoru görmedik tanımıyoruz işin o tarafı sana kalmış Her durumda motoru bir servise veya bilene göstermekte fayda var

Arkadaşla konuştum ama müşterisi gelince yarım kaldı.Efendi,düzgün birisi.Bir sıkıntı olacağını sanmam.Ha olan sıfır motor ve milyonluk araçlarda da oluyor.Yetkili servis felan var her yerde artık.Çok ince eleyip sık dokursam da haksızlık olur bu rakamlar için.Yoksa ben mi çok geniş düşünüyorum?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,786
    Beğenilmiş
    7,127
    Arkadaşla konuştum ama müşterisi gelince yarım kaldı.Efendi,düzgün birisi.Bir sıkıntı olacağını sanmam.Ha olan sıfır motor ve milyonluk araçlarda da oluyor.Yetkili servis felan var her yerde artık.Çok ince eleyip sık dokursam da haksızlık olur bu rakamlar için.Yoksa ben mi çok geniş düşünüyorum?
    Bence Doğru düşüyorsun

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Arkadaşlar insanlar neden bu kadar yanar döner oluyor?Ya hiç mi adam gibi birine rastlayamayacağız?Sitemimin nedenini anlatayim.Dün Eskişehirden bir arkadaş ile 2013 model 250E-10 için konuşup anlaştık.Tek pazarlık dahi yapmadım.3000 lira eksiğimi kredi çekerek kapattım ki bunun ödemesi 4800 lira olacak.İş yerinden izinlerimizi haftaya buna göre ayarlattık.Otobüs biletlerini de alıp çarşambayı beklemeye başladık.Bugün,yaklaşık 40 dakika önce bu arkadaş aradı ve birisinden alamadığı ve 5 yıldır beklediği parasının ödendiğini ve artık motoru satmaktan vazgeçtiğini söyledi.Ben ailemden verilen sözden ne olursa olsun dönülmemesi gerektiğini öğrendim.Kaldı ki benim asıl düşüncem bu arkadaşın kendi istediği rakamı yine kendisinin az bulması dolayısıyla,motoru daha yüksek rakamlara vermek istemesi sebebiyle böyle bir şey yaptığıdır.İnanılmaz derecede moralim bozuldu ve sinirlendim.

Arkadaşlar artık elimde 6500 lira var.Blansörlü ve yanları beyaz alevli gibi olan bir Spyder bulalım bana.Gerçekten bu konuda yardımınızı bekliyor ve rica ediyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Eray abi, Bu süreç en sıkıntılı ve en keyifli zamanlar aslında acele etmemek lazım.
    Senin durumuna çok benzer bir durumda ben yaşamıştım. adamla konuştuk anlaştık. el sıkıştık. ilanı yayından falan kaldırdı. 2 gün sonra motoru alacaktım. bir gece öncesinden arayıp eşim izin vermedi satmama kusurabakma demişti. =)

Bende sinirlenip ertesi gün gittim başka motoru aldım. Her ay bir tarafını düzeltiyorum. Maaşallahı var. Yarın servisten çıktıkktan sonra toplamda 2.000TL servise para bırakmış olacağım. =)

Acele etmemek lazım.
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı Eecho89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray abi, Bu süreç en sıkıntılı ve en keyifli zamanlar aslında acele etmemek lazım.
    Senin durumuna çok benzer bir durumda ben yaşamıştım. adamla konuştuk anlaştık. el sıkıştık. ilanı yayından falan kaldırdı. 2 gün sonra motoru alacaktım. bir gece öncesinden arayıp eşim izin vermedi satmama kusurabakma demişti. =)

Bende sinirlenip ertesi gün gittim başka motoru aldım. Her ay bir tarafını düzeltiyorum. Maaşallahı var. Yarın servisten çıktıkktan sonra toplamda 2.000TL servise para bırakmış olacağım. =)

Acele etmemek lazım.

Gerçekten sinir bozucu bir durummuş.Acele etmesine etmem de yaşadığım hayalkırıklığı çok kötü oldu.Neyse bunda da bir hayır vardır.Belki de çok haklı bir sebepten satamadı veya dediği gerçekten de doğruydu?Bilemeyiz elbette.Araştırıp bakacağız artık.

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)