Arkadaşlar maalesef ikinci kez sıkıntı yaşadım.Adamlar pazarlığı tamamladık ve almaya gittim.Tam notere giderken bu arkadaşın karın ağrıları baş göstermeye başladı ama ben anlamamazlıktan geldim.Nihayet ağızındaki baklayı çıkardı ve 6750 ye anlaştığımız ve kaporasını verdiğim motoru için 7250 istedi.Çok masraf etmiş ve aşağısına gitmesine gönlü razı olmuyormuş."Ağlayanın malı gülene yar olmaz" dedik ve kaporamızı alıp geri döndük.O sinirle cuma günü bir motor gösteren ve açıkcası da hoşuma giden motoru almak üzere bayi ye gittim ve motorumu aldım.Arzu ettiğim gibi bir chopper değil ancak artık daha fazla bu gibi arkadaşlarla uğraşmak istemedim.Direksiyon ve trafik tecrübem artana kadar bununla keyfimi yaşamaya başlayacağım.Seneye kısmet olursa şubat - mart gibi güzel bir sıfır chopper alıp keyfimi ikiye katlayacağım.Bakalım motoru beğenecekmisiniz?Özellikle en son resimdeki gibi yan çantaları da alıp ekleyeceğim.Bir motora yan çanta ancak bu kadar yakışır.Gerçekten çok hoşuma gitti.Burada yapabilen veya uğraşmak isteyen yok.Ama olduğunuz yerde bu malzemeleri satan varsa ve bana iletişim bilgilerini verirseniz çok çok memnun olurum.Evet arkadaşlar bakalım yorumlarınız nasıl olacak ?

Bu da bahsettiğim yan çantaları olan motor :