Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Eray Antalyadan aramıza hoş geldin
    Arkadaşlarında dediği gibi bütçene göre Spyder veya Daytona zor piyasası ortalama 7000 tl den başlıyor alabileceğin RR 250 cc eski model 2005 - 2007 model civarı olabilir inşallah gönlüne göre bir makinaya kısa sürede kavuşursun

Hoşbulduk.Çok teşekkür ederim.Bütçeyi zorlamak aslında çok da zor olmaz.Ancak ilk motorum olacağından istediğim zevk ve keyfi alıp alamayacağımı bilemiyorum.Acemiliği atana kadar da 7-8 bin gibi rakamlara çıkmak istemiyorum.Şayet olur da keyif alırsam ve "Kardeşim ben kullanacağım" dersem seneye bitecek sözleşme sonucu bana intikal edecek bazı gayrimenkuller ile 15-20 bin liralık bir şeye yöneleceğim.Çok üst sınıf bir motor alamam ancak bu rakamlardaki makineler beni epeyce bir süre götürüp mutlu eder.Sıkılır veya bir değişiklik istersem de eldekinin üzerine ekler başka bir şeylere bakarım.

Şu anda iki tane ilan var.Gerçi bu forumda başka markaların ilanlarını vermek ne derece uygun olur bilemedim?Ancak belirttiğim gibi sıfır bilgim olduğundan dolayı sormadan atlamak da istemiyorum.Alttaki iki ilana bakıp sizin ve tüm Forumdaşların fikirlerini almak isterim.Elbette bu rakamlara kozmetik kısmını çok incelememek gerektiğinin farkındayım.Yorumlarınız benim için çok değerlidir.

Bu ilk motor.Modifiye yapılıp hem boy uzatılmış hem de yükseltilmiş.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12386842/detay

Bu da ikinci model

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12613738/detay

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,786
    Beğenilmiş
    7,127
    Alıntı Snowblind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk.Çok teşekkür ederim.Bütçeyi zorlamak aslında çok da zor olmaz.Ancak ilk motorum olacağından istediğim zevk ve keyfi alıp alamayacağımı bilemiyorum.Acemiliği atana kadar da 7-8 bin gibi rakamlara çıkmak istemiyorum.Şayet olur da keyif alırsam ve "Kardeşim ben kullanacağım" dersem seneye bitecek sözleşme sonucu bana intikal edecek bazı gayrimenkuller ile 15-20 bin liralık bir şeye yöneleceğim.Çok üst sınıf bir motor alamam ancak bu rakamlardaki makineler beni epeyce bir süre götürüp mutlu eder.Sıkılır veya bir değişiklik istersem de eldekinin üzerine ekler başka bir şeylere bakarım.

Şu anda iki tane ilan var.Gerçi bu forumda başka markaların ilanlarını vermek ne derece uygun olur bilemedim?Ancak belirttiğim gibi sıfır bilgim olduğundan dolayı sormadan atlamak da istemiyorum.Alttaki iki ilana bakıp sizin ve tüm Forumdaşların fikirlerini almak isterim.Elbette bu rakamlara kozmetik kısmını çok incelememek gerektiğinin farkındayım.Yorumlarınız benim için çok değerlidir.

Bu da ikinci model

Eray mantıklı düşünüyorsun diğer markalar için kötü yorum yapmak istemiyorum fakat benim fikrim çin makina alacaksan Regal Raptordan Başkasına bulaşma alacağın RR dışındaki çin makinaların arıza servis parça ikinci el satış sıkıntısı daha fazla olduğundan bağladığın parayı riske atma durumu daha yüksek birde sıkıntılı bir makinaya denk gelirsen seni motor sürmekten soğutur kötü bir başlangıç olur
    Daytona ve Spyder 2-3 sene sıkılmadan büyük sorun yaşamadan keyifle kullanıcağın kolaylıkla satabileceğin modellerdir tabi son kararı sen vericen hayırlısı olsun

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı Trkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mondial hakkında bilgim yok ama kanuni de parça sıkıntı kesin yaşarsın.

Mondial motorda sıkıntı yok bildiğim kadarıyla.Ancak model eski olduğundan dolayı tedarikm sorunu yaşanabilir?

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray mantıklı düşünüyorsun diğer markalar için kötü yorum istemiyorum fakat benim fikrim çin makina alacaksan Regal Raptordan Başkasına bulaşma alacağın RR dışındaki çin makinaların arıza servis parça ikinci el satış sıkıntısı daha fazla olduğundan bağladığın parayı riske atma durumu daha yüksek birde sıkıntılı bir makinaya denk gelirsen seni motor sürmekten soğutur kötü bir başlangıç olur
    Daytona ve Spyder 2-3 sene sıkılmadan büyük sorun yaşamadan keyifle kullanıcağın kolaylıkla satabileceğin modellerdir tabi son kararı sen vericen hayırlısı olsun

Celil bey yorumlarınız için teşekkür ederim.Bana epeyce faydası oluyor.Eski model 250cc bir makineya yönelmek mantıklı o zaman?Bunlarda balansör olmaz diye yazmıştı bir arkadaşımız.Balansör araştırdığım kadarıyla titreşim için bir parça galiba?Balansör olmazsa ilk motorum olduğundan dolayı sıkıntı yaşarmıyım sizce?Yani sarsıntısı beni zorda bırakır mı?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,786
    Beğenilmiş
    7,127
    Mondial motorda sıkıntı yok bildiğim kadarıyla.Ancak model eski olduğundan dolayı tedarikm sorunu yaşanabilir?

Celil bey yorumlarınız için teşekkür ederim.Bana epeyce faydası oluyor.Eski model 250cc bir makineya yönelmek mantıklı o zaman?Bunlarda balansör olmaz diye yazmıştı bir arkadaşımız.Balansör araştırdığım kadarıyla titreşim için bir parça galiba?Balansör olmazsa ilk motorum olduğundan dolayı sıkıntı yaşarmıyım sizce?Yani sarsıntısı beni zorda bırakır mı?
    RR larda 2011 öncesi modellerede blansör yok blansörün görevi titreşimi kesmek çünki titreşim makinanın düşmanı tüm patçaların ümrünü kısaltıyor kullanım olarak bir seni rahatsız edecek büyük bir titreşimi yok
    Bütçe elverdiğince 2011 ve üstü blansörlü modelleri tavsiye ediyoruz onların üzerinde revize edilmiş blansörlü yeni makinalar var daha uzun ümürlü ve piyasası daha aktif eski kasalar artık ufak ufak ikinci plana itiliyor piyasası düşüyor

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6

Bu da ikinci model

Mondial hakkında bilgim yok ama kanuni de parça sıkıntı kesin yaşarsın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)