Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eray ilk Motorun Hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin
Herşeyde bir hayır vardır kısmet bu motoraymış

Allah razı olsun Celil abi.İnanılmaz sabrınız ve muhteşem desteklerinizi bu süreçte unutmak mümkün değil.Kısmet bunaymış.Artık ehliyeti bekliyorum.Geldiğinde yerimde durmam artık.Ama o zamana kadar sabırla beklemekten başka şansım yok.Yarın da devrini alacağım kısmetse.

Alıntı İlker Akgül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayirli olsun en iyisinini yapmissin seneye ben alırım senden onu iyu bak makineye

Antalya-Merkez

Çok teşekkür ederim.Seneye senindir hocam Motoru internetten epey bir araştırdım.Fiyatları bayağı yüksek.Aynı modeldekilerine 8500-9500 lira arası istiyorlar.6500 lira gibi çok iyi fiyata almış durumdayım.E haliyle biraz eksikleri var.Motor ısındıktan sonra rölantide kendiliğinden durabiliyor.Alırken bunu söylemişlerdi zaten.Müşür değişmesi gerekiyormuş.Parça gelince yapacaklar.Acelem yok zaten.Mecburen ehliyet gelene kadar bekliyorum.Bir de kaportayı bir iki yere sürtmüşler ve temizliğine hiç bakmamış satan yaşlı adamcağız.Güzel bir şekilde boyasını yaptırayım ve temizliğini adam gibi halledeyim bambaşka görünecektir.Toz ve yağmura karşı bugün bir de koruma kılıfı alacağım.

Alıntı nickziki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun. Kazasız bealsız keyfini sürersin inşallah.
Ama seneye muhtemelen çapıra fln geçmezsin bunların rahatlığından

Teşekkür ederim.Seneye yaklaşık 15000 lira ayıracağım.Kısmet olursa Honda Shadow veya bu tarz bir motor düşünüyorum.Daha sade,klasik ve iri bir motor bakacağım kısmet olursa.Bunlar tabi ki çok rahat.Uzun yolda da fark edecektir illa ki.Ancak Chopper olayı benim için bir hevesten ziyade tarz meselesi.Bana uyan ve beni tamamlayan motor bu olacaktır.Sevdası yıllardır içimde bir yara olarak kaldı.Artık daha fazla ertelemek istemiyorum.