Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    michalengelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat
    Esnaf
     Regal Raptor DD250-6C
     konya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Merhabalar dostlar....

Öncelikle herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman sayılmaz ama 3-5 senedir motor tutkunuyum ve sürüşünden bakımına buyuk zevk duyuyorum.Yaklaşık 6 ay önce askerlik sebebiyle Honda Rebel 250 motorumu sattı,şimdi ise yeni bir makina arıyorum kendime özelliklede RR araştırmalarıma göre birkaç motor buldum ama ilanlarda gözüme çarpan http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00885393/detay bu oldu mekanik olarak çok fazla bi bilgim yok o yuzden bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimddiden butun arkadaslarıma teşekkür ederim.
    Farınız ve yolunuz açık olsun ....

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba Murat konyadan aramıza hoş geldin
    Bu motorla bir akadaşımız daha ilgilendi sahibi telefonlara mesajlara dönüş yapmadı bir aracı ile sahibine haber gönderdik makinayı göstermeye gelmedi durumu hakkında makina komple boyanmış boyası güzel dediler yürüründe sıkıntı yok dediler ama nedir tam bilemiyoruz
    inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Alıntı michalengelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman sayılmaz ama 3-5 senedir motor tutkunuyum ve sürüşünden bakımına buyuk zevk duyuyorum.Yaklaşık 6 ay önce askerlik sebebiyle Honda Rebel 250 motorumu sattı,şimdi ise yeni bir makina arıyorum kendime özelliklede RR araştırmalarıma göre birkaç motor buldum ama ilanlarda gözüme çarpan http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00885393/detay bu oldu mekanik olarak çok fazla bi bilgim yok o yuzden bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimddiden butun arkadaslarıma teşekkür ederim.
    Hoşgeldin Murat, en kısa sürede gönlünden geçen motora kavuşursun.

Murat
    Esnaf
     Regal Raptor DD250-6C
     konya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok teşekkürler celil abi... Bende aradım açmadı, istanbulda yakın arkadaslarım var ama motorun bulundugu yerde cok uzak kalıyor onlara, sınav fınal haftası oluncada gıdemedıler. Eger nasıp olursa almayı dusunuyorum bakalım artık hayırlısı...

Murat
    Esnaf
     Regal Raptor DD250-6C
     konya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin Murat, en kısa sürede gönlünden geçen motora kavuşursun.
    Teşekkürler ömer abi...

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    RR'a hoşgeldin.

öncelikle o motorla daha önce bir arkadaşım için bakmaya çalıştık ancak sahibi ne telefona cevap verdi nede mesajlara dönüş yaptı. bence niyeti satmak değil. tabi şevkini kırmak isteme ama durum bu.
    Umarım kısa sürede istediğin makineye kavuşursun.

Murat
    Esnaf
     Regal Raptor DD250-6C
     konya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Trkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RR'a hoşgeldin.

öncelikle o motorla daha önce bir arkadaşım için bakmaya çalıştık ancak sahibi ne telefona cevap verdi nede mesajlara dönüş yaptı. bence niyeti satmak değil. tabi şevkini kırmak isteme ama durum bu.
    Umarım kısa sürede istediğin makineye kavuşursun.
    Teşekkürler kardeşim... Evet bana da aynısını yapıyor,ne telefonlarıma bakıyor ne de mesajlarıma cevap verıyor. Hayırlısı olsun. Bu fıyat aralıklarında yıne boyle bı motor bakıyorum yardımlarınızı beklıyorum. İyi günler kardeşim.

Barış Oral
    Finans
     Daytona DD250
     İzmir / Göztepe
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    13
    Murat hoşgeldin. Hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda güzel & sıkıntısız bir motor bulursun. İlana şöyle bir göz attım da, alet gerçekten çok yakışıklı duruyor. Bir an için durup düşündüm hatta " Acaba kaplama vs bir uygulama ile benzer bir görünüm elde etmek mümkün müdür ? " diye...

Ama şöyle de bir durum var, 2012 yılı 12.000 km makina için bu fiyat düşük değil mi ? Hani üzerindeki boya çok temiz, çok da tatlı durmuş ama, sanki keyfi olarak değil de mecburiyetten yapılmış gibi. Bilemedim walla şüpheli durum

Bir ilan daha var, dikkatimi çekti umarım link paylaşmamda sakınca yoktur ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14474247/detay

İşi bilen biriyle birlikte gidip incelemeden bir şey demek zor ama, bu da temiz görünüyor üstelik km' si falan da daha düşük & 2017 yılına kadar muayenesi de var...

En kısa zamanda dilediğin gibi bir motora kavuşman dileği ile dostum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)