Alıntı Snowblind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katılan bir üyeyim.Adım Eray Aksoy ve 41 yaşındayım.Evliyim ve 12 yaşında bir oğlum var.İstanbul-Ankara melezi olup 1999 dan beri Manavgat'ta yaşamaktayım.Turizm işiyle meşgulüm.Bir Otelin Ön Büro Şefliğini yapmaktayım. Sizlerle uzun soluklu bir birliktelik ve paylaşımlar gerçekleştirmeyi umuyorum.İlk motorumu haftaya alacağım inşallah.Çok acemi ve tecrübesizim.Zamanla edindiğim bilgi ve tecrübeleri (burada bana yapıldığı gibi) başkalarıyla da paylaşmak ve yardımcı olmak isterim.Şimdiden uzun zamandır aranızdaymışım gibi kendimi aileden biri gibi hissediyorum.Samimi yaklaşımları ve desteklerinden dolayı tüm arkadaşlara ve abilerime teşekkür ederim.Sevgilerimle.
Eray hoşgeldin. Antalya, Alanya, Manavgat bu çevrelerde yalnızlıktan sıkılan arkadaşlarımız var. Hepsinin ortak derdi sanırım yalnızlık.
Sayımız o taraflarda da çoğalmaya başladığına göre aranızda ortak bir noktada buluşup tanışabilirsiniz. Haftada bir olmasa da en azından ayda bir kez bir araya gelir toplu sürüş yaparak bu güzellikten sizde faydalanabilirsiniz.
Tecrübe konusunda İlker eski olduğu için organizasyon işini üstlenebilir sanırım.

Bu arada şimdiden gönlünde yatan motora bir an önce kavuşman dileğiyle aramıza tekrar hoşgeldin.