Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546

Thumbs up Manavgat'tan Selamlar

Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katılan bir üyeyim.Adım Eray Aksoy ve 41 yaşındayım.Evliyim ve 12 yaşında bir oğlum var.İstanbul-Ankara melezi olup 1999 dan beri Manavgat'ta yaşamaktayım.Turizm işiyle meşgulüm.Bir Otelin Ön Büro Şefliğini yapmaktayım. Sizlerle uzun soluklu bir birliktelik ve paylaşımlar gerçekleştirmeyi umuyorum.İlk motorumu haftaya alacağım inşallah.Çok acemi ve tecrübesizim.Zamanla edindiğim bilgi ve tecrübeleri (burada bana yapıldığı gibi) başkalarıyla da paylaşmak ve yardımcı olmak isterim.Şimdiden uzun zamandır aranızdaymışım gibi kendimi aileden biri gibi hissediyorum.Samimi yaklaşımları ve desteklerinden dolayı tüm arkadaşlara ve abilerime teşekkür ederim.Sevgilerimle.

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı Snowblind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katılan bir üyeyim.Adım Eray Aksoy ve 41 yaşındayım.Evliyim ve 12 yaşında bir oğlum var.İstanbul-Ankara melezi olup 1999 dan beri Manavgat'ta yaşamaktayım.Turizm işiyle meşgulüm.Bir Otelin Ön Büro Şefliğini yapmaktayım. Sizlerle uzun soluklu bir birliktelik ve paylaşımlar gerçekleştirmeyi umuyorum.İlk motorumu haftaya alacağım inşallah.Çok acemi ve tecrübesizim.Zamanla edindiğim bilgi ve tecrübeleri (burada bana yapıldığı gibi) başkalarıyla da paylaşmak ve yardımcı olmak isterim.Şimdiden uzun zamandır aranızdaymışım gibi kendimi aileden biri gibi hissediyorum.Samimi yaklaşımları ve desteklerinden dolayı tüm arkadaşlara ve abilerime teşekkür ederim.Sevgilerimle.
    Öncelikle aramıza hoşgeldin.

Umarım aradığın makineye sahip olursun ve fotoğraflarını burada paylaştığın günleri de görürüz. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Farın ve yolun açık olsun.

Sevgiler

tb

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    RR'a hoşgeldin.

Kerem Düzgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem Düzgün
    Filo Kiralama SSH Sorumlusu
     Yamaha Dragstar XVS 650 Classic
     istanbul-Avcılar (Avrupa Yakasi)
    Beğenmiş
    5,295
    Beğenilmiş
    1,146
    Aramıza hoşgeldin

michalengelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat
    Esnaf
     Regal Raptor DD250-6C
     konya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba Arkadaşlar,

Aramıza hoşgeldin abi...Umarım motorunun tadını çıkarırsın..Hayırlı ugurlu olsun....

• Just Ride...

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle aramıza hoşgeldin.

Umarım aradığın makineye sahip olursun ve fotoğraflarını burada paylaştığın günleri de görürüz. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Farın ve yolun açık olsun.

Sevgiler

tb
    Alıntı Trkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RR'a hoşgeldin.
    Alıntı Rkeem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin
    Alıntı michalengelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin abi...Umarım motorunun tadını çıkarırsın..Hayırlı ugurlu olsun....

Teşekkür ederim arkadaşlar.Hoşbulduk.

nickziki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat Uysal
    Dış Ticaret
     gitti gül gibi daytonam :(
     Antalya
    Beğenmiş
    278
    Beğenilmiş
    20
    Hoşgeldiniz. Umarım işten fırsat bulup da motorun tadını çıkarırsınız.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Alıntı nickziki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz. Umarım işten fırsat bulup da motorun tadını çıkarırsınız.

Hoşbulduk Motor olsun da zamanı ayarlarız.Bölge tam da motor için ideal bir bölge.10 ay sıkıntısız binilir.Ara ara yoğun yağmur ve biraz soğuk olur.O da toplasak totalde iki ay etmez.

Barış Oral
    Finans
     Daytona DD250
     İzmir / Göztepe
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    13
    Hoşbulduk Motor olsun da zamanı ayarlarız.Bölge tam da motor için ideal bir bölge.10 ay sıkıntısız binilir.Ara ara yoğun yağmur ve biraz soğuk olur.O da toplasak totalde iki ay etmez.
    Abi hoşgeldin. Kesinlikle motor sahibi olmak adına çok şanslı bir şehirde yaşıyorsun. Bildiğim kadarıyla Antalya trafiğinin genel anlamda motor farkındalığı yüksek. Hatırladığım kadarıyla da yollar geniş ve upuzun düzlüklerden oluşuyordu.

Antalya/Alanya arasındaki yolun bitimine yakın uzun uzun deniz manzaralı gidilen bir yol vardı, Konaklı tarafı yanlış hatırlamıyorsam...Gün batımına doğru o yolda motor üzerinde olmak ne güzel olurdu... Hey gidi hey, çok fena içlendim şimdi :D

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Alıntı Draven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hoşgeldin. Kesinlikle motor sahibi olmak adına çok şanslı bir şehirde yaşıyorsun. Bildiğim kadarıyla Antalya trafiğinin genel anlamda motor farkındalığı yüksek. Hatırladığım kadarıyla da yollar geniş ve upuzun düzlüklerden oluşuyordu.

Antalya/Alanya arasındaki yolun bitimine yakın uzun uzun deniz manzaralı gidilen bir yol vardı, Konaklı tarafı yanlış hatırlamıyorsam...Gün batımına doğru o yolda motor üzerinde olmak ne güzel olurdu... Hey gidi hey, çok fena içlendim şimdi :D
    Gerçekten de öyle.O yolda gitmek çok zevklidir.Hele ki motor üstünde olmak apayrı bir zevk katacaktır.İnşallah bir gün kısmet olur hep birlikte gelirsiniz de o yolları beraber aşarız.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)