Merhabalar aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır bir motor sevdam var ama hiç almak etmek nasip olmadı umarım bu yazı motor üzerinde geçiririm. Neyse fazla uzatmadan konuya giriyorum ben oldum olası chopper sevmişimdir. Diğerleri bana hikaye geliyordu elimde de yaklaşık 5000tl kadar bir para var ilk güzel orta derece bir başlangıç motoru için ideal diye düşünüyorum. İlk başta DD250E-9B modellerine bakıyordum tam 4500-5000 e güzel temiz birtane buldum ustayıda alıp gitmeyi düşünüyordum sonra nereden esti aklıma bilmiyorum ama DD250E-6C ler aklıma takıldı(Daytona) ki bu görünüş olarak vs tam benlik bir motor gibi geldi ve ona yöneldim tam beni tanımlıyan bir motor. Sonra onların fiyatlarına bakmaya başladım birkaç tane güzel buldum ama aklım buna takıldı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00885393/detay
Daha ehliyetim yok almadım büyük ihtimalle bidahaki hafta sürücü kurslarına gidip uygun bir fiyatta anlaşıp hemen ehliyeti almak istiyorum. Daha önceden scooter deneyimim oldu arkadaşımın kuba superlight ını sürdüğüm oldu çok ahım şahım bir bilgim yok ama kısmen deneyimli sayılırım. Tabikide ehliyeti aldıktan sonra paldır küldür trafiğe çıkma gibi deli bir niyetim yok. Hepsi zamanla alışınca olacak umarım. Artık sorularıma geçebilirz diye düşünüyorum.
Şimdi ilana baktığınızda bu motor sizce nasıldır iyi hırpalanmışmıdır nedir neyin nesidir? İlan şubattan beri duruyor belki bir kusuru vardır birşeyi olabilir?
Özellikle dikkat etmem gerek husular varmı bakmaya gittiğimde?
Bu linkini attığım motorun plakası 35 herhangi bir sorun olurmu istanbul'da kullanınca?
Kask olarak hangi marka tavsiye edersiniz? Arai cidden iyi bir marka ama fiyatlarıda iyi acaba güzel bir kaskını piyasayı takip etsem araştırsam etsem 450 civarında bulabilirmiyim? veya daha ucuza ama kaliteside fena olmayan başka bir marka?
Üstünde benzin devir göstergesi olmadığı için merak ettiğim bir konu var 100km de yaklaşık kaç lt benzin harcıyor?
Eğer motoru alırsam aldıktan sonra angel eyes(daha doğrusu devil eyes kırmızı olanından) takmak istiyorum herhangi bir sorun sıkıntı olurmu?
Evet arkadaşlar tüm sorularım bunlar okuduğunuz için teşekkür ederim![]()

YOK
İstanbul
B Rh (+)