Hocam Adminle dün evegittikten sona görüştük diger arkadaşlardan haberim yok ama sitede mesajları olduğuna göre iyiler herhaldeinci Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hocam Adminle dün evegittikten sona görüştük diger arkadaşlardan haberim yok ama sitede mesajları olduğuna göre iyiler herhaldeinci Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
DD250
İstanbul
0 Rh (+)ne demek volkan dostumm iyiki gelmişizz umarımm diğer buluşmalarada gelebiliriz.agresus Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Artık ummak yok arkadaşım gelmek var En azından her çarşamba
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
yok
İstanbul
A Rh (+)Evet ilk toplantıya katılışımızdı ve hakikaten çok keyif aldım.Volkan sohbetin çok güzel,hiç sıkılmadık merak etmeHerkes çok içtendi,çok soğuk olmasına rağmen kalabalıktı.Daha kalmak isterdik ama ben çok üşüdüm ve şu anda burnum durmuyo
Bundan sonraki toplantılara katılmaya çalışıcaz.Sevgiler
![]()
Hayat bir gündür,o günde bu gündür.
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)yahu sorma ness... üç kuruş yağmur yedim toplayamdım bu gün... geçmiş olsun sanada...
SSUUUUuuu...!
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)yahu VOLKAN senin şu sivri diline bayılıyorum hani şu çekinmeden savurduğun kelimelerin çok hoş birde ASLANBURCLUagresus Nickli Üyeden Alıntı
abimiz yapıyor böyle çok keyif alıyorum dostum harikasın...
HANDO sözünü sakınmayanları seviyor...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
yok
İstanbul
A Rh (+)Sağol volkan biz yağmuru yemedik bide yeseydik ne olurdu bilmem.![]()
Hayat bir gündür,o günde bu gündür.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yağmurmu o neki biz eve gidene kadar devamlı kafamızdan aşağı kovayla dökülen sumu yoksa :lol:
İstanbulCemaat bu kez işyerinden geç çıkışım eve dönmek zorunda olmamdan dolayı aranıza katılamadım. Ama haftaya ordayım.
Deniz kardeşim efes le keyfimiz inşallah haftaya devam edecek :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen:
Hepinizin sağ salim evlerine gelmesi güzel. Gerçekten kısada olsa sert bi yağmur vardı akşam..
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Sizin orda kısa yağdı galiba İsmail toplam 46 km yağmurla yol yaptım bi arada kumkapıdan karaköye kadar yağmursuz gittik gerisi malum sudan çıkmış balık gibi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)