iyi geceler herkese bugün motorumun yağını değiştirdim 2lt motul 10w40 koydum cubugun alt kısmına geldi ama sanki daha koysam bi yarım lt daha alcak spyder ı olanlar nekadar yağ koyuyosunuz ve numarası markası ne
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)iyi geceler herkese bugün motorumun yağını değiştirdim 2lt motul 10w40 koydum cubugun alt kısmına geldi ama sanki daha koysam bi yarım lt daha alcak spyder ı olanlar nekadar yağ koyuyosunuz ve numarası markası ne

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Eren Cumartesi serviste yağ değişimi yapıldı. Sanırım motor dik konumda olmalı ölçüm yaparken.
2 tane 1 Lt kutunun ikincisinde biraz yağ kalmıştı. Tam 2 lt almadı.
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)1.8 litre![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Eren Spyder ve Daytona 1.8 litre yağ alır fazla koyma yağı ölçerken motor dik konumda 2-3 dakika beklemeli ve o dik konumda yağ ölçülmeli yağ çubuğuna bakınca yağ tırtıklı yerin ortasında olmalı ama tırtıklı yerin üst sınırına kadarda sıkıntı olmaz yağ daha yukarıda ise bir şırınga ile yağ koyduğun yerden fazla yağı çek fazla yağ keçelere basınç yapıyor bazen kaçırma veya bujileri yağlama yapabiliyor
Kullandığımız yağ Castrol power I - 10-40 yarı sentetik 4 T (4 zamanlı) yağ makinayla uyumlu güzel Motul de iyi yağdır güzeldir ama daha pahalıdır
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)