Merhabalar. Ben bütçem gereği ikinci el bi Daytona almayi düşünüyorum ancak masraflı midir kronik sorunları var mı hiç bilmiyorum. 2012-2013 model 4-8 bin arası bi daytona düşünüyorum. Eğer ki benim alacağım motor ilk sahibi tarafından normal ne aşırı iyi ne de aşırı kötü kullanılmış olsa bana bir yılda ortalama kaç lira masraf çıkarır? Ben de öğrenciyim ve bi kısmını bursumdan bi kısmını da -sırf bu motor için- çalışarak ödeyeceğim. siz de hoş gorursunuz ki 20 yaşında hiç bi geliri olmayan bi öğrenci olarak tüm parami vereceğim motorun her bir arızası beni çok üzer. Neyse sonuç olarak böyle 2 3 yaşlarında 4 veya 8 bin km arasında bi motor alsam bana ne kadar masraf çıkartır? Almadan önce mutlaka bakmam gereken yerleri var mı ve varsa neler? Parçaları uygun mu (ben çok pahalı olduğunu sanmıyorum ama yine de aklımda soru işareti kalmasın diye soruyorum) Şu ana kadar yuz yuze bilgi almak istedigim kisiler Regal i ya kotulediler Çin malı diye yada bilmiyorum dediler. Beni bu konularda aydınlatırsanız çok ama çok memnun olurum. Teşekkürler![]()
SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Regal Raptor Daytona 250
Ankara
0 Rh (+)