Bu gün 307km.de yedek depoya geçtim. Tabi rodajda olduğum için sakin kullanıyorum onunda getiriside var birde istanbul gibi yogun tirafikte yok burada sizin kadar dur kalk yapmayınca bu kilometreye çıkıyor diye tahmin ediyorum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2015 regal raptor spyder 350
Zonguldak
B Rh (+)Bu gün 307km.de yedek depoya geçtim. Tabi rodajda olduğum için sakin kullanıyorum onunda getiriside var birde istanbul gibi yogun tirafikte yok burada sizin kadar dur kalk yapmayınca bu kilometreye çıkıyor diye tahmin ediyorum
regal raptor dd 250cc
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)geçen gün 224 km de yedek depoya geçtim çok fark var arada
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Servise ''300 km de yedek depoya geçiyorlarmış'' dedim.Usta da ''yalan,sallıyor onlar'' dedi.Ne desem bilemedim...![]()
2015 regal raptor spyder 350
Zonguldak
B Rh (+)Sevgili bahadır arkadaşım niye yalan söyleyeyim ne kazanacağım 40 yaşında birinin üstelik böyle ufak bir konu için ne diye yalan söylesin sadece arkadaşlara bilgi paylaşımında bulunuyorum inanan inanır inanmayana buradan nasıl ispat edeyim motoru yeni aldım 2. Depo benzin yaptığım km. bu seninde ima ile de olsa beni yalancılıkla suçlaman hoş degil unutma yeni yetme ergen değilim egolarımı tatmin için böyle basitlikler yapmam
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Yazının ifadeleri ve mimikleri yoktur. Bu Yüzden bazen anlatmak istediğimiz şeylerin tersi durumları ifade edebiliyoruz. Sanırım bu durum Hoşgörü ile kapatılabilir
Kaldığımız yerden devam edelim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)