Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Alım-Satım ve Araç Kontrol İşlemleri Konusunda

Merhaba RR sevdalıları
    Umuyorum kısa bir süre içerisinde ben de aranıza katılmış olacağım.

İlk motorum ve sahibi olacağım ilk araç olacağı için sizden gelecek bilgilere ve önerilere ihtiyacım var.

Öncelikle; alacağım motoru bulduktan sonra, kendim çok iyi anlamadığım için, Ankara içerisinde motoru gidip gösterebileceğim, onay alabileceğim bildiğiniz iyi bir usta var mıdır acaba ? Bir de bu işlemler için tahminen ne kadar ücret öderim ve önceden randevu almak gerekir mi acaba ?

Daha önce hiçbir alım satım işlemi yapmadığımdan dolayı da, motoru alırken benden istenebilecek belgeler, yapılacak işlemlerin sırası ve masraflar için istenen toplam fiyat ne kadar olur acaba ?

Son olarak da, aracın ücretini teslim ederken ne yapmamız gerekiyor acaba ? Noter huzurunda mı ücret teslimi yapılıyor veya başka yöntemleri de var mıdır ?

Başınızı ağrıttıysam lütfen kusura bakmayın, ilk defa bir araç sahibi olacağım için, hem alacağım araç üzerinden kazık yememek, hem de dolandırılmamak için bu ayrıntılara ihtiyacım olacak.

Sizlerden gelecek cevabı bekliyorum.

Güvenli ve keyifli sürüşler diliyorum.

Gökhan

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Gökhan Ankara'dan aramıza hoş geldin

Alacağın makinayı servise götürmek için randevuya ihyiyaç yok bu işlem için genelde servisler ücret almaz ankaradaki arkadaşlar makinayı göstermek için iyi bir usta için yardımcı olacaklardır
    Motorun satış işlemi için sadece nüfus cüzdanı gerekiyor noter alım satım masrafı ortalama 120 tl gibi tutar motorun parasını karşı tarafa satış imzaları atıldığı zaman verebilirsin işlemler bittiğinde satıcıdan ruhsatın onda kalan tek yaprağını sen alıyorsun diğer yenilenecek ruhsat yaprağıda adresine posta ile gönderiliyor ücret ödemiyorsun inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşur aramıza katılırsın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)