Arkadaşlar herkese hayırlı geceler. Forumu uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne nasılmışbu arada ben Murat, bu kardeşimin Üyeliği. Arkadaşlar benim sorunum arka frenin seyir halindeyken sertleşmesi. Belli bir sure sonra fren pedalının sertlestigini hissediyorum ve bununla birlikte sanki arka fren sürekli basili gibi oluyo, hafif yokus aşağı biyerde vites bistayken motor geri gitmiyo ve cok nadirde olsa arka fren lambasının yandığını görüyorum. Yani frene basmadığım halde basili gibi oluyor. Cevaplarınız icin şimdiden cok tesekkur ederim

Regal rapor dd 150 e2
İstanbul
B Rh (-)
bu arada ben Murat, bu kardeşimin Üyeliği. Arkadaşlar benim sorunum arka frenin seyir halindeyken sertleşmesi. Belli bir sure sonra fren pedalının sertlestigini hissediyorum ve bununla birlikte sanki arka fren sürekli basili gibi oluyo, hafif yokus aşağı biyerde vites bistayken motor geri gitmiyo ve cok nadirde olsa arka fren lambasının yandığını görüyorum. Yani frene basmadığım halde basili gibi oluyor. Cevaplarınız icin şimdiden cok tesekkur ederim