Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Caner hoşgeldin, motorun hayırlı olsun.

cnrsgr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Sağır
    Grafiker
     Regal Raptor 125E
     Samsun - İlkadım
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı penguennoktanet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim koruma demirim yok. Regal'e özgü hazır bir koruma demiri de var mı bilmiyorum. Ama sanayide Vahdet Usta var. VN800'ü olan bir arkadaşım kendisine özel koruma demirini ona yaptırdı. Baya da hoş duruyor.

Vahdet usta'nın yeri (çok bodoslama olacak) Piazza girişine girer gibi girip, köprüden hemen sonra ırmak boyundan devam et. Bir araba yıkamacısının yanında. Önündeki motorlardan tanırsın hemen

Resmi adresini ayrıca öğrenip yazarım
    Hocam tarifi çok net aldım, çok sağolun, nasipse salı günü ehliyete, çarşamba günü motora kavuşuyorum, ilk fırsatta da sanayiye

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı cnrsgr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar herkese.

Adım Caner Sağır. 93'doğumlu, 2014 model DD125E sahibiyim. 5.senesini okuyacağım Samsun OMÜ İnşaat Mühendisliği öğrencisiyim, geçtiğimiz ay kitapçılardaki yerini alan 'Bir Yalnız Kolay Yetişmiyor' isimli kitabın yazarı, derin bir Samsunspor ve Samsun sevdalısı, son olarak da part time olarak başladığım Grafikerlik&Fotoğrafçılık mesleği ile hayata devam etmekteyim. Samsun gibi yakın mesafe bir şehirde yaşıyor olsam da; müşteri-dükkan-okul-ev arası günlük ortalama 20-25 TL yok harcaması yaptığımda çocukluk hayali olan Chopper'a 125lik ile giriş yaptım. Ödemesini yaptım, lakin ehliyet olmadan trafiğe çıkmayı kendime yakıştıramadığın için, bi delilik yaparım korkusuna karşın motoru halen eski sahibinde tutuyorum. İnşallah 1 veya 2 ağustosta gerçekleşecek direksiyon sınavı sonrası motoruma kavuşacağım. )

Fazla soru sorup, fazla merak edip, fazla araştıran birisiyim; başını şişiril bunaltacağım dostlar şimdiden hakkını helal etsin

Lastiğimiz düz bassın
    Forumda Samsun'lu hemşehrilerim artmaya başladı. Bu çok sevindirici bir haber. Artık toplaşıp Samsun kanadını canlandırırsınız orada. Caner kardeşim foruma hoşgeldin. Kazasız belasız sürersin inşallah. Herşeyden önce koruyucu ekipmanını mutlak suretle kullanmamanda fayda var. Sevdiğimiz ve bizi seven insanları üzmemeliyiz şahsımca.

Ehliyet meselesine gelirsek; Ehliyetsiz kullanmamanda fayda var bence de. Geçenlerde Tuğrul adında bi arkadaşla konuştum. Adam 7 ayda 9000 km yol yapmış, herifin ehliyeti bile yok. Hiç hoş bir durum değil bu tabii. Senin gibi düşünen arkadaşlarımızın olması gerçekten hoş bir durum)

Farın da, yolun da açık olsun.

Sevgiler.

tb

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Caner hayırlı olsun tatilden dolayı 2 haftadır takılamıyordum siteye Yakın çevreden arkadaşları buradan görmek ne kadar güzel ;-) gezi planlarsanız haberim olsun yolunuz bu tarafa düşerse beklerim önümüzdeki haftalarda Sanırım Sinop ta motorsiklet festivali varmış motorcu bi arkadaşım söyledi
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

grolof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürol ofluoğlu
    emekli
     regal raptör 250E-9
     samsun
    Beğenmiş
    39
    Beğenilmiş
    82
    Caner merhaba
    Aramıza hoş geldin,bende atakumda oturuyorum,gerçi size göre yaşım çok fazla ama toplu olarak bir yere giderseniz bende sizi takip etmeye çalışırım.Bir an evvel motoruna ve ehliyetine kavuşmanı diliyorum.
    Atakumdan samsuna girişte liman kavşağını geçince sağ tarafta sağlam motor var o koruma demirini oraya bir sor istersen,onun 150 metre ilerisindede yine sağda diyaneti geçince yantur var biraz pahalı satar ama genelde regal ile ilgili herşeyi bulabiliyorum.
    Samsunlu arkadaşlar uygun bir zamanda bir araya gelip tanışsak iyi olur,hem fikir alışverişinde bulunur hemde ufak bir gezi yaparız.
    GÜROL OFLUOĞLU
    ATAKUM-SAMSUN

cnrsgr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Sağır
    Grafiker
     Regal Raptor 125E
     Samsun - İlkadım
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Farın da, yolun da açık olsun.

Sevgiler.

tb
    Alıntı leonraptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Caner hayırlı olsun tatilden dolayı 2 haftadır takılamıyordum siteye Yakın çevreden arkadaşları buradan görmek ne kadar güzel ;-) gezi planlarsanız haberim olsun yolunuz bu tarafa düşerse beklerim önümüzdeki haftalarda Sanırım Sinop ta motorsiklet festivali varmış motorcu bi arkadaşım söyledi
    Alıntı grolof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Caner merhaba
    Aramıza hoş geldin,bende atakumda oturuyorum,gerçi size göre yaşım çok fazla ama toplu olarak bir yere giderseniz bende sizi takip etmeye çalışırım.Bir an evvel motoruna ve ehliyetine kavuşmanı diliyorum.

Herkese hoşgeldin dilekleri, tavsiyeleri ve güzel temennileri için teşekkür ediyorum. Planladığımın biraz daha ileri tarihlerine denk geldi ama motoruma kavuştum çok şükür. Şu an için tek eksiğim sigorta, en kısa zamanda onu da halledicem ama şimdiden 700 km'yi gördüm şehir içi.

İlk defa bugün Gazi caddesi'nden Adliye'ye inen, Elit Pastanesi'nin yan arasındaki ıslak zeminde bir kayma yaşadım ve düştüm. Hızım çok düşüktü, o yüzden bende bi hasar yok, ama motor vites kutusunun üstüne düştüğü için sanırım viteslerde bir sıkıntı var, vites düşerken biraz zorluyor beni.

Onun dışında aldığım motor bana geldiğinde 140km'de idi ibresi, gıcır gıcır. Benden sonra 800'ü geçti işte 10 günde Bugün yağını değiştirdim, içindeki yağ 1 yıllıktı, değişmesi gerektiğini bilmiyordum, bir arkadaşım söyledi ve bende gidip değiştirdim. Yarında tekrar vites kutusuna baktırmak için gidicem.

Ama Samsun'da piyasada bir tutuşmazlık var veya ben yeni-cahil olduğum için beni keklemeye çalışıyorlar. Koruma demirine 50 TL diyen de var, 300 TL diyen de var; hangisi doğru söylüyor, hangisi kaliteli hiç bir mantık yürütemiyorum

Ayrıca Samsun'daki Raptor sürücüleri ile; her kim müsait olursa istediği zaman çay ısmarlayabilirim, freelance çalıştığım için genelde iş ile alakalı saat sınırlamam pek olmuyor

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Bükülme veya gevşeme olabilir bir ustaya göstermen gerekebilir. Islak havalar pek motosiklet için uygun değil kullanmazsan benim gibi riski aza indirirsin. onunla geçmiş olsun.
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

grolof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürol ofluoğlu
    emekli
     regal raptör 250E-9
     samsun
    Beğenmiş
    39
    Beğenilmiş
    82
    Caner özelden cep numaramı yazdım,istediğinde beni arıyabilirsin,parça ve tamirci konusunda sana yardımcı olabilirim ve tabi çayda içeriz.
    Bu arada geçmiş olsun.
    GÜROL OFLUOĞLU
    ATAKUM-SAMSUN

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)