Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yardım :(

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3

yardım :(

iyi günler ben motorumu binanın içine sokuyorumda dışarda bırakmıyorum dün akşam garajdan içeri girerken birisi arabasını ta kapıya kadar sokmus bende gecmeye calısırken sinyalim kırılmadı ama baya bi yamuldu bağlı oldugu demir varya alttan arka çamurlugun ordan bi demire baglı yamuldu ta tekere geldi elimle biraz cektim lastiğe değmiyo ama napıcam bayi sitesinde parçasını görmedim onun

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi günler ben motorumu binanın içine sokuyorumda dışarda bırakmıyorum dün akşam garajdan içeri girerken birisi arabasını ta kapıya kadar sokmus bende gecmeye calısırken sinyalim kırılmadı ama baya bi yamuldu bağlı oldugu demir varya alttan arka çamurlugun ordan bi demire baglı yamuldu ta tekere geldi elimle biraz cektim lastiğe değmiyo ama napıcam bayi sitesinde parçasını görmedim onun
    Öncelikle geçmiş olsun. Parçayı söküp biyerde çekiçle düzelttirip tekrardan boyatabilirsin. Yada Ona benzer bir parça yaptırıp yenisi ile değiştirebilirsin.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eren geçmiş olsun parçanın yenisini almana gerek yok çamurluğun altında sinyal ayağının bağlantı somunu var vidası dışarıda yan nikalajda hızasına gelen vida söküp düzelt tekrar tak kolay gelsin

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eren geçmiş olsun parçanın yenisini almana gerek yok çamurluğun altında sinyal ayağının bağlantı somunu var vidası dışarıda yan nikalajda hızasına gelen vida söküp düzelt tekrar tak kolay gelsin
    çok teşekkürler benimde canım sıkılmıstı ta ordan yamuldu değişcek falan iş cıktı büssürü diye 10 saniyelik işmiş adam tuttu düzeltti :D

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)