Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

ayakta ki elektirik soketi

selam arkadaşlar.
    dün motorumun vites pedalını ayarlamaya çalışırken ayağın üzerinde çıkık bir elektirik soketi gördüm. ve evet bu tahmin ettiğim şeydi. motora bir yıldır binmeme rağmen daha önce farketmemiştim. soket takılı ayak inikken motor çalışmıyor yada çalışırken ayak inince anında motor duruyor. tahminim bu soketi motoru aldığım arkadaş çıkarmış ve ben o zamandan beri öyle biniyormuşum. şimdi size bir soru sizde bu soket takılımı duruyor? acıkcası bana pek kullanışlı gelmedi. ikincisi daha önce de bahsettiğim benim motorumun birtürlü çözemediğim bir akü şarj sorunu var. bu soketten kaynaklanıyor olabilirmi. değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
    veysel

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    o soket bende de aldığımdan beri sökük hatta tamamiyle iptal durumda... ayak açıkken de çalışabiliyo bu sayed motor- zati biliyosun-. bildiğim kadarıyla okanın makinede sökülmemiş bi şekilde işlevini koruyo- malum çocuk var biniyo falan üstüne, çalışmasın diyo-. eğer parçayı sökerkene kabloarda gereksiz bi şaseleme falan oluşmuşsa bu sebeple sarj sorunu yaşıyo olabilirsin,... belki bi yerlere değiyodur ucu başı veysel kardeşim... saygılar...
    SSUUUUuuu...!

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı agresus Nickli Üyeden Alıntı
    o soket bende de aldığımdan beri sökük hatta tamamiyle iptal durumda... ayak açıkken de çalışabiliyo bu sayed motor- zati biliyosun-. bildiğim kadarıyla okanın makinede sökülmemiş bi şekilde işlevini koruyo- malum çocuk var biniyo falan üstüne, çalışmasın diyo-. eğer parçayı sökerkene kabloarda gereksiz bi şaseleme falan oluşmuşsa bu sebeple sarj sorunu yaşıyo olabilirsin,... belki bi yerlere değiyodur ucu başı veysel kardeşim... saygılar...
    tavsiyelerin için çok teşekkürler abi. en iyisi ben onu bi ustaya göstereyim şasi filan yapıyomu.

Eczacı
     Uşak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kablonun bir ucu takılı diğeri boşta duruyorsa komple çıkarmanızı öneririm.Şase yapma olasılığı var
    RaptorRider Tolga...

aynı sorun bendede var ama pek önemsemiyorum.Özellikle sabahları motoru 1-2 dk ısıtırken işime yarıyor hiç motorun üzerine binmek gibi bir derdim kalmıyor.
    Ama normali yan ayak açıkken motorun çalışmaması.

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Arkadaşlar bence onu takın akü kutusunun ordaki ucunu çıkartın orda problem olmuyo
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

ilkerkoparal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilker koparal
    Uluslararası İlişkiler
     R&R + Honda Shadow
     iSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya onu sökseniz bile vitesteyken motor debriyaja basmadan çalışmaz sıkmayın canınızı. debriyajda mişür var ve vitesteki motorun debriyaja basmadan çalışmamasını sağlıyor. 2. güvenlik önlemi yani korkacak birşey yok motor fırlayıp gitmez altınızdan hatta tık etmez
    Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
    O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...

MEHMETONUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MONUR
    gizli
     RR250D/2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Benim motorda takılı duruyor 1 kere zinciri yağlarken söktük. Ayakta çalışsın diye. :?
    Daha iyi bazı uyanık arkadaşlar 1 kere oturayım diyip marşa basıyorlar ve çalıştıramadıklarında motorumu da alamıyorlar tabi ki... :evil:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)