Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Sayit Hacallar
    -
     Regal Raptor 250e9b
     İstanbul - Sancaktepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Koca Istanbul'da plaka altlığı plastik çerçeve yok...

Selam arkadaşlar, Regal'in malum titreşimi ve iki noktadan delerek şasiye montelenmiş olan plakanın hatalı montajı neticesinde ben farkedene kadar plakamın sacında uzun bir çatlak ve kırılma oluşmuş...Haliyle plaka sacıyla sınırlı kalmayarak plakanın plastik altlığında da kırıklar vardı ve sökerken bu plastik parça iyice parçalandı...
    Şimdi asıl konu 1 haftadır bu plastik parçayı arıyor olmam ve kendilerine yetkili ve/veya özel servis diyen, pek çoğu bisiklet tamirciliğinden öteye gidememiş motosiklet servislerinin hiç birisinde bulamamış olmam! 2-3 TL'lik bir yatırımdan imtina ederek plakalık bastırmaya erinen ustalar kusura bakmasın ama bundan böyle her bir sıktığınız civata için pazarlık edeceğim sizlerle! Bu güne kadar tek kalemde pazarlık etmemiş olan birisi olarak, şu 3 kuruşluk tasarrufu kendi işletmenizin önüne koyduğunuz için gözümde malesef saygınız kalmadı.
    Bu saçma olaydan dolayı 1 haftadır motoruma binemiyorum..."buji kablosu sıyırdı, motor çalışmıyor" arızasından ne farkı var, bunu neden hiç kimse tamir etmesi gerektiğine inanmıyor?!
    Belki bir kısmınız saçmaladığımı düşünüyorsunuz, ama belki burada o ustalardan birisi veya bir kaç tanıdıkları vardır ve okuduklarında hak verip plakalık bastırmaya karar verirler ve sizlerden birisinin plakası düştüğünde benim gibi 1 hafta motorsuz kalmazsınız.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Sayit durum can sıkıcı plakalık sadece 0 motor satan yerlerde oluyor bunun dışında pek çok arkadaş plakalık kullanmayıp söküp attığından bayilerde bu konuda pek gönüllü değiller açıkcası internette satılan plaka altlıkları var ama daha özel modeller olduğu için fiyatları biraz değerinin üzerinde
    plakayı çantan varsa çantaya at makinayı sürmeye devam et çevirmede ters birine denk gelmezsen plakayı gösterdiğinde genel olarak ceza kasmiyorlar

Sayit Hacallar
    -
     Regal Raptor 250e9b
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler Celil Bey, ancak trafik polisiyle muhattap olmayı istemiyorum açıkçası..plakalığı söküp atan arkadaşlar, plakalarını nasıl monte ediyorlar acaba?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı satox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler Celil Bey, ancak trafik polisiyle muhattap olmayı istemiyorum açıkçası..plakalığı söküp atan arkadaşlar, plakalarını nasıl monte ediyorlar acaba?
    Plakadaki deliklere geniş pul koyup vida ile alta bağlıyorlar

Sayit Hacallar
    -
     Regal Raptor 250e9b
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geniş pul takıldığı taktirde benim plakadaki kimi harf veya rakamların kısmen üzerine geliyor. Bu bir sorun yaratmıyor mu?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı satox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geniş pul takıldığı taktirde benim plakadaki kimi harf veya rakamların kısmen üzerine geliyor. Bu bir sorun yaratmıyor mu?
    Rakamların üzerine pulların ufaktan gelmesi sorun yaratmaz

Timur Dikmen
    Memur
     R.R. Daytona 250cc
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Bende kızmıştım plaka işine böyle bir şey yaptım tamamıyla el yapımı belki bir fikir verir

Sayit Hacallar
    -
     Regal Raptor 250e9b
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı efe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kızmıştım plaka işine böyle bir şey yaptım tamamıyla el yapımı belki bir fikir verir
    Eline sağlık şık olmuş, ama bu şekilde ufaltılmış plakaya polis sıkıntı yaratabiliyor sanırım. Açıkçası hiç muhattap olmak istemiyorum polisle... siz bu yan plakalığı nereden aldınız acaba, bir de montajı nereye yapılıyor fotoğrafla gösterebilir misiniz?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)