Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

srwnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sinan Biçer
    Turizm
     Regal Raptor 150e2
     İstanbul - Beyoğlu (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    0

Regal 150 vs Falcon 250

Selamlar,

Her zaman ki genel sorulardan. Yeni başlıyorum ve 5-6 lira arasi bir bütçeyle chopper stili bir motosiklet alnak istiyorum. En baştan beri gerek görünüşü gerekse yazılan yorumlardan Regal'in 150e sini düşünüyorum. Geçenlerde arkadaş aklıma girdi, uzun yolda 80i geçemezsin ve seni yorar dedi. Sonra Falcon 250 yi inceledim. Yedek parçada sıkıntı gördüm. Hele Buca ağlıyor. %80/90 aklım halen Regal'de. Öğrenmek istediğim Regal'in çıkardığı standart sorunlar nelerdir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Eray Seziş
    Açık Hava Reklamcılığı-Pepsi bölge satış destek
     Kısa bi süreliğine 'YOk'
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selam 150cc kullanıcısıyım oncelikle 80i gecemezsin tabiri cok yanlış ben devamli izmit sakarya yolu yapıyorum 110u rahat görüyorum, rahatlık açısından kime sorsan 150cc der regalde, uzun yolda da yormaz, falconun parça sıkıntı var doğru benim tavsiyem 150 cc regal bi düşün derim
    Herkesten hızlı sürmen, yalnız süreceğinin garantisidir.
    We ride together, we die together

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    150 lilik regal zaman zaman on ampul patlatır daha doğrusu uzunların açık gezdiğin de onun dışında kronik sorunu yoktur 115 e kadar çıkar rahatlıkla sadece savrulma problemi var motorun tekerler kotu.falconu ben çok araştırmıştım kalitesi çok kotu aldığı gün vitesi kiran arkadaşım oldu butcen gereği öneri lifan lf250b yada ikinci el 2011 2012 250 cc daytona.

Forumdaki falcon konusunun yorumlarinada bakma da fayda var.
    Konu Crime tarafından (06.August.2015 Saat 03:37 ) değiştirilmiştir.
    -------------
    Live to Ride , Ride To Live

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Daytona Spyder alabiliyosan ikinci el bakma digerlerine.Yoksa yapistir 150yi
    Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

srwnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sinan Biçer
    Turizm
     Regal Raptor 150e2
     İstanbul - Beyoğlu (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    0
    Peki 150 icin ne lastik tavsiye edersiniz ? Fiyat ortalama ne olur ? Istanbul icinde genel olarak kullanicam ve kopru gecicem hergun. Sunu dusunuyorum 150 alip lastik degistirmek zorunda olacagimdan acaba biraz daha butceyi zorlayip 2 el az kullanilmis temiz bir daytona daha mi mantikli olur . Daytonanin stock lastikleri nasildir ?
    Son olarak biz iki arkadas motor alimi konusunda son karar asamasina geldik 150 alirsak 2 adet indirim yaparlar mi ? Istanbul icin bayii tavsiyeniz var mi ? Indirip yapmasalarda iki motor alicagimizdan hediye birseyler icin israr etmeliyimiz ?
    Tesekkurler

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı srwnk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki 150 icin ne lastik tavsiye edersiniz ? Fiyat ortalama ne olur ? Istanbul icinde genel olarak kullanicam ve kopru gecicem hergun. Sunu dusunuyorum 150 alip lastik degistirmek zorunda olacagimdan acaba biraz daha butceyi zorlayip 2 el az kullanilmis temiz bir daytona daha mi mantikli olur . Daytonanin stock lastikleri nasildir ?
    Son olarak biz iki arkadas motor alimi konusunda son karar asamasina geldik 150 alirsak 2 adet indirim yaparlar mi ? Istanbul icin bayii tavsiyeniz var mi ? Indirip yapmasalarda iki motor alicagimizdan hediye birseyler icin israr etmeliyimiz ?
    Tesekkurler
    Sıfır motor için forum sponsorumuz Yüksel bey var.O yardımcı olabilir.Yukarıda linki var: Motosikletçim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)