merhaba, ben de1400 km de 2014 model daytona mi alali birkac ay oldu, makinelerden pek anlamiyorum o yuzden yasadigim sorunlari kendimce anlatayim, oncelikle motorumun 2.el olmasinin bunlarda payi oldugunu soylemeliyim, yine de taktir sizin. Kablolarinda surekli hata cikiyordu, once on farinda sonra da faninin kablosunda temassizlik vardi, dogal olarak hararet yapiyordu, arka zincirin oldugu yerde fren bilyelerinin dagilmis oldugunu farkettik, vites atmada biraz zorlaniyordum, biraz ayarlama yaptik fakat su an hala biraz problemli vites gecisleri, en yakin zamanda onu da gosterecegim, bir de ustanin dedigine gore amortisorlerde bir kilitlenme varmis ona da bakacagiz yakin zamanda, unutmadan bir de bujilerde kucuk bi sorun vardi. Tabi ki bunlarin, motorun 2.el olmasindankaynaklaniyor olmasi kuvvetle muhtemel ;)) Yine de bunlara ragmen motorumu seviyorum ve kullanmaktan zevk aliyorum. Herkesin dedigi gibi o fiyat araliginda alabilecegim en ii chopper modellerinden biri oldugunu dusunuyorum.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Regal Raptor Daytona 250
Ankara
B Rh (+)