Bu yorumları gördüğümde çok üzülüyorm çünkü bu bazen üretim kaynaklı olsa da genelde kullanımdan kaynaklanıyor size şöyle anlatayım2014 daytonam var 850 km de açıkçası ilk 500 km de vites geçişlerinde sorun kolay devirlenmeme vardı zincir sesi vardıama bu süre içinde onu hiç zorlamadım vites geçmio mu tekmelemek yerine zarif davranarak gerekirse kenara çekerek onun suyuna gittim devirlenmesi de pek verimli değildi ama hiç zorlanmadım 60 ı hiç geçmedim / 500 km de yağını bujilerini değiştirdim debriyaj ve zincir ayarını yaptırdım şu an çalışması vites geçişleri öyle tatlı ve belirgin ki ;-) hala tam gaz gitmiyorum ama yarım gazda bile tepkileri güzel hemen topluyor ;-) geçen biraz gıdıkladım yarım gaz bile değil çok rahat 100 dedi ;-) devam etsem gayet gideri de vardı şimdi 1000 km de yağ ve buji değişimi tekrar bir zincir ayarı yola devam ;-)sizmalınızın kıymetini bilirseniz o da size hizmet eder:-)
Geçen bir arkadaşla tanıştım 250 regal e 4 kişi biniyorlarmış motorsiklet daha 200 km de dediğine göre son gaz basmış 100 bile demiyormuş şanzımandan ses geliyormuş ve hiç memnun değilim dedi yani burdan yorumu size bırakıyorm