Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    O sorunların çoğu ilk sahibinin rodajda zorlamasından debriyajı ayarlatmak yerine zorlayarak vites geçirmesinden olabilir maalesef ben mesela haftada 3-4 saatimi motorsiklet bakımına kontrolüne ayırıyorum gevşeyen vidaları kontrol kabloları cırt cırtla sabitleme yağlama krom parlatma cila yapma zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum sonra tertemiz motorla şehir turu ;-) bu şekide bir sorun olmuyor olacak olsa da kontrolde önceden müdehale ediyorum siz de bu şekilde ilgilenirseniz onu çok seversiniz ;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Eser
    Aras.Gör
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı leonraptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O sorunların çoğu ilk sahibinin rodajda zorlamasından debriyajı ayarlatmak yerine zorlayarak vites geçirmesinden olabilir maalesef ben mesela haftada 3-4 saatimi motorsiklet bakımına kontrolüne ayırıyorum gevşeyen vidaları kontrol kabloları cırt cırtla sabitleme yağlama krom parlatma cila yapma zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum sonra tertemiz motorla şehir turu ;-) bu şekide bir sorun olmuyor olacak olsa da kontrolde önceden müdehale ediyorum siz de bu şekilde ilgilenirseniz onu çok seversiniz ;-)
    Haklisiniz, aslinda yavas yavas ogreniyorum bakimin nasil yapilacagini, haftada en az bir gun ustanin yanindayim, aslinda motorla ilgilenmek ve sorunlarini bir bir halletmek oldukca zevkli, bu durumdan yakindigimi soyleyemem benim icin oldukca ogretici oluyor. Zaten emek verdiginiz seye deger verirsiniz. Herkese kazasiz ve keyifli surusler dilerim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)