arkadaþlar herkese merhaba.sonunda motoruma kavuþtum.dd 150 e2.bana kullanma klavuzu lazým.yardýmcý olursanýz sevinirim.þimdiden teþekkürler..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
arkadaþlar herkese merhaba.sonunda motoruma kavuþtum.dd 150 e2.bana kullanma klavuzu lazým.yardýmcý olursanýz sevinirim.þimdiden teþekkürler..
2014 Hyosung GV250 EFI
Ankara
A Rh (+)kýlavuzu bulabildiniz mi acaba? Bana da lazým ama internette bulamadým. Eðer elinde olan varsa, konuyu da diriltmiþ olayým.
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Bizim motorlarýn bir kullanma kýlavuzu yok bildiðim kadarýyla, yakýn zamanda sýfýr daytona alan Can Vural kardeþimizden biliyorum ama belki geçmiþ yýllara ait bir þey vardýr, konuyu Celil baþkan daha iyi biliyordur muhtemelen![]()

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çýkýþlý
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Kullanma klavuzu CELÝL Baþkanda mevcut. 2 yýl kadar önce bir baþlýk açmýþtý konuyla ilgili. Görünce dönüþ yapar. Elime geçerse taratýrým ben de. Taranmýþ olarak ingilizcesi mevcut.
Bunun dýþýnda forumda öncelikle kendimizi tanýtýyoruz biz. Ýstersen bir baþlýk aç seni de tanýmýþ olalým.
Konu anilsedali tarafýndan (30.June.2016 Saat 17:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Yaþamak bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþcesine; bu davet bizim!
Antalya - Merkez

Antalya
A Rh (+)Benim isteki bilgisayarda ingilizcesi var. Ama detayli guzel. Evde Türkçesi ni bulursam taratir atarim kardesim.
GT-I9300 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yaþamak bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþcesine; bu davet bizim!
Antalya - Merkez

Antalya
A Rh (+)Aþaðýdaki linklerde 2 adet kullanýcý klavuzu var. Tüm modeller için ortak bir klavuz.
Ýngilizce. Ancak klavuzun biri özellikle detaylý bakýmý anlatýyor. Özel olarak hazýrlanmýþ. Normalde direkt yanýnda verilen klavuzdan deðil. Türkçe klavuzu da bulunca yükleyeceðim.
https://drive.google.com/open?id=0B6...3QyLXRLR0syOEE
https://drive.google.com/open?id=0B6...kdnTmloZVI4OVE
Antalya - Merkez
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)
RR- 150
ankara
B Rh (+)anýl ben de indirdim bulunsun diye teþekkür ederim dursun bi kenarda![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)