Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Bursa_Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan Kırcı
    Tekstil
     Yok (Yakında olucak)
     Bursa
    Beğenmiş
    9
    Beğenilmiş
    2

Regal Raptor v Hysoung gv 250

Arkadaslar regalraptor daytona 250 cc - hysoung gv 250 arasinda kararsız kaldim.
    Bu iki motoru kullanan tecrübeli arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim.

Boyum 168 kilom 67
    İlk motorum olacak.Honda shadowlarada baktım 2.eli bile bütçemi aşıyo.
    Bütcem 8500 - 9000 tl
    Konu Bursa_Erkan tarafından (14.August.2015 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.

Nıka Kelevic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akın Civelek
    Satış Temsilcisi
     Transalp 650 XL
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    13
    Temiz GV 250 bulmak çok zor daha doğrusu temizlerine ederinden çok para istiyorlar.
    Daytona'da daha çok seçeneğin olur gibi.

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı Bursa_Erkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar regalraptor daytona 250 cc - hysoung gv 250 arasinda kararsız kaldim.

Boyum 168 kilom 67
    Bütcem 8500 - 9000 tl
    Ben motosiklet macerasına Kuba Superlight 200 ile başlamıştım. Epey güzel yollar katettik kendisiyle(5000 km uzun yol). Fakat rampada vs gitmediğini farkettiğim anda elden çıkarmaya karar verdim.

Kararımı da Regal Raptor Daytona 250 ve Hyosung Gv 250 arasında vermek üzere araştırmaya koyuldum. Sağa sola haber verdim, araştırmalarımı yaptım. Gv 250'nin sıfırını alacaktım. İstanbul'a gittiğimde Kadıköy'de bir bayiide denk geldim. Üstüne bindim, gayet dengeli makine, şekli de var, egzoz filan o biçim, krom kaplamalar derken gayet yakışıklı bir görüntüsü var. Sevmiştim aslında. Selesi ve amortisörlerine de bayılmıştım.

Daha sonra motosikletimi satın aldığım yerden biriyle görüştüm. Hyosung ile ilgili bilgi almak için. Kendisi başladı anlatmaya. Regal ile Hyosung'u karşılaştırmamam gerektiğini, Hyosung'un rakibinin Daelim olduğunu iddia etti. Anlattığı teknik bilgilere dayanarak gerçekten de haklıydı. Güç, tork hepsi Hyosung'dan fazlaydı.

Hatta kendisi Daelim'i Türkiye'ye ilk getiren imiş. Fakat makinanın üreticileri makinayı vermeden önce 1 milyon dolarlık yedek parça satın almalarını talep etmişler. Yani bu, şu demek: benim servisim yaygın olsun, parça sıkıntısı çıkmasın, ondan sonra al makinamı satışa ver.

E peki iyi hoş güzel, hep Daelim'i anlattın. Peki ya hyosung? dediğimde o makinanın da alınabileceğini fakat yedek parça ve servis konusunda gerçekten sıkıntılı olduğunu söyledi. Şu anda servisinin kimde olduğu bile belli değil. Motoran'da mı? Yoksa Kanuni'de mi kimse net birşey söyleyemiyor. İzmir/Karşıyaka'da Hyosung'u satın almak istediğimde Distribütör'ün bana verdiği cevap ''Abi şu anda almanı gerçekten istemiyorum. Servisinde ciddi sıkıntılar var, parça sıkıntısı yaşarsın'' dediğinde vazgeçtim.

Dönelim bizim arkadaşla sohbetimize; abi iyi güzel ama benim aklımda Regal Raptor var. Buna ne diyorsun dediğimde, o zaman hiç aklını bulandırmayalım. Aklındaki, gönlündeki neyse onu al. Regal Raptor da kötü bir marka değil. 9 senedir Türkiye'de. Geçmişi de var. Parça sıkıntısı da çekmezsin. Ama en nihayetinde Çin malı. üzersen üzülürsün. Parçaları biraz tuzludur fakat bakımını eksik etmediğin zaman istediğin yere gidebilirsin demişti.

Sana fikir vermeye çalışan çok insan olacaktır. Burada kime sorarsan tabikide Regal Raptor derler. Ama hepimiz de isteriz tabikide Suzuki Intruder'a binelim, Yamaha Dragstar'a binelim, Honda Shadow'a binelim, Harley Davidson modellerinden birine binelim. Malum maddi imkanlar yettiğince hepimiz birşeyler yapıyoruz. Ama Regal'de şu olay çok iyi; Makinayı tasarlayan herif Johnny Pag. Kendisi eski bir Harley Davidson tasarımcısıdır. Amerika'da kendi adını markalaştırarak satış yapıyor. Ve makina her tür modifikasyona açık.

Ama en nihayetinde kararı verecek olan sensin. Kafanı fazla bulandırmamanı tavsiye ederim. En doğru karar; ilk alınmış karardır

Sevgiler.

tb

ali verimli
    serbest
     daytona 250
     denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    merhaba... ben Denizli den Ali... Daytona 250 kullanıcısıyım.. çok memnunum motordan ve görsel olarak keeway vb. motorlar ile karşılaştıramam... tam bir cruiser ve ekonomik. cc yükseltmeyi düşünüyorum bu yüzden satabilirim.

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    Alıntı Bursa_Erkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Boyum 168 kilom 67
    Bütcem 8500 - 9000 tl
    8500tl ye daytona 350 im satışta

sahibinden ilan no : 228640996

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8640996/detay/

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)