Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

mahmut akdağ
    doktor
     harley davidson xl883
     Tekirdağ
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3

yardim...vites pedalı eski yerine gelmiyor

Selam arkadaşlar
    motorunun 1000 km bakımını yaptırıp 6. balikesir motosiklet Festivalinden İzmir ozdere ye gittim ve bir günde Tekirdağ a döndüm. ertesi gün motorun 2000 bakımı için Tekirdağ daki yetkili servise gittim. giderken vites pedalı geri yerine gelmiyordu bu 2. e 3. vitedlerde de oldu. ayağım ucu ile yerine çekip yeniden vites atmak durumunda kaldım. servis bakımını yaptı ama takılma sorunu için genel merkez dökülmesine izin vermemiş motoru kendi servislerine istemiş. Tekirdagdan İstanbula servise götürmek çok zor ama mecbur kaldım şimdi. Bir günde olacak bir şeyi oda belli değil. Motorum 250 9b klasik 0 aldım. sorunu daha önce yaşayan biri varmı ve genel.serviste motorun durumuna göre sabah verip akşam alabilirmiyim bu konuda rica olabileceği biri varmı Teşekkürler.
    Live Love Ride Regal Reptor

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı drmahoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar
    motorunun 1000 km bakımını yaptırıp 6. balikesir motosiklet Festivalinden İzmir ozdere ye gittim ve bir günde Tekirdağ a döndüm. ertesi gün motorun 2000 bakımı için Tekirdağ daki yetkili servise gittim. giderken vites pedalı geri yerine gelmiyordu bu 2. e 3. vitedlerde de oldu. ayağım ucu ile yerine çekip yeniden vites atmak durumunda kaldım. servis bakımını yaptı ama takılma sorunu için genel merkez dökülmesine izin vermemiş motoru kendi servislerine istemiş. Tekirdagdan İstanbula servise götürmek çok zor ama mecbur kaldım şimdi. Bir günde olacak bir şeyi oda belli değil. Motorum 250 9b klasik 0 aldım. sorunu daha önce yaşayan biri varmı ve genel.serviste motorun durumuna göre sabah verip akşam alabilirmiyim bu konuda rica olabileceği biri varmı Teşekkürler.
    Ara ara benim de başıma geliyordu. Sürekli kullanımdan yada yağsız kaldığından düşünüp yağını değiştirdim ama nadiren de olsa oluyor. Herhangi bir çözümüm yok malesef. Söylediğin iyi oldu. Ben de servise götüreyim...

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Benim başıma 1 kere geldi sanırsam buna benzer birşey.Çok üstünde durmadım.Tekrarı halinde servise sorarım.
    Motoru senin servise yollaman veya götürmen çok saçma.Bu hizmeti Tekirdağ'daki yetkili servisin vermesi gerekiyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)