İphone 5s telefonum var fakat ben bunu intercome la eşleştirmeyi bilmiyorum blutooht açıyorum fakat intercom u görmüyor yardımlarınıza ve bilginize ihtiyacım var.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR DD150E MATSİYAH
YALOVA ÇİFTLİKKÖY
A Rh (+)İphone 5s telefonum var fakat ben bunu intercome la eşleştirmeyi bilmiyorum blutooht açıyorum fakat intercom u görmüyor yardımlarınıza ve bilginize ihtiyacım var.
HIZLA DEĞİLGÜVENLE İŞİMVAR!

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Telefonunun blutoohtunu aç. İntercomun üzerinde telefon işareti olan düğmesine birkaç saniye basılı tut. intercom üzerindeki ışık yanıp sönmeye başlayacaktır. Sonra düğmeyi bırak ve o iphone ile eşleşecektir. Sonra her intercom ve telefonunun blutooht kısmını aktif ettiğinde otomatik bağlanacaktır.
Spyder
Samsun
0 Rh (+)Merhabalar,
iPhone'ların bluetooth'ları uluslar arası standartlarda değildir. Bu nedenle bazı cihazlar ile sorun yaşayabiliyorlar. Dikkat ederseniz bazı iPhone modelleri bazı Samsung'lar ile bluetooth ile iletişim kuramaz. :(
Benim bir uzman olarak tavsiyem intercom vb almadan önce telefonunuz ile çalıştığına emin olun
PS: iPhone'lar işletim sistemi ile donanımı birlikte tasarlanıyor ya, sanırım bluetooth kulakları da donanıma dahip :P (çamur atmadan da duramam)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)