Arkadaşlar facebook üzerinde MotoSAR (Motorcycle Search and Rescue) adı altında bir motosiklet arama ve kurtarma oluşumu bulunmaktadır. Forum olarak zaten her zaman birbirimize en üst düzeyde yardıma koşmaya hazırız. Bunun yanında bu gruba da katılarak ihtiyaç durumunda daha geniş bir yardım alabilirsiniz. Çünkü genel olarak facebook daha yaygın kullanılan bir platform ve oluşum tüm Türkiye dahilinde. Ana prensipleri şu: yolda kaldığınızda grubun duvarına sorununuzun kaynağını bildiğiniz kadarıyla yazıyorsunuz ve motorunuz yürür durumda değilse çevrede müsait olan üyeler yardım için yanınıza geliyor. Grubun açıklamasını da aşağıya kopyalıyorum. Umarım kimsenin ihtiyacı olmaz. Allah tekerinize taş değdirmesin.
Grup Açıklaması:
Grubumuzun amaci motorsiklet kullanicilari arasinda ozellikle acil durumlarda yardimlasma, bilgi paylasimi ve tabiki sosyallesmedir. Bu grubu acil durumlarinizda bir yardim cagrisi icin kullanmanizi rica ediyoruz. Lokasyon paylasiminizi yapip aciliyetinizi bildirdiginizde yakinlarinizdaki grup uyelerinin kim oldugunuza bakmaksizin size yardima kosmasi amaclanmaktadir. Motorcular sosyal ve yardimsever insanlardir. Bu yonumuzu bu grup ile daha cok on plana cikarmayi hedefliyoruz.

Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)