Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)
RR Daytona 250
Ankara
B Rh (+)yeni motorun hayırlı olsun Ekrem kardeş.
güle güle, kazasız belasız kullan. siyah mat olandan mı parlak olandan mı aldın?
Ben de geçen ay beyazını aldım. ilk siyah mat olanını beğenmiştim ama ankarada ikinci el uygun bulamadım.
Regal Raptor Daytona 250
Ankara
0 Rh (+)
BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Daytona sana hoşgeldim sürprizi yapmış. Arada bir yapar bizim keratalar öyle atraksiyonlar. Bu da kullanıcısıyla aradaki bağı güçlendirir. Tam sinirlendiğiniz zaman bir kıyak yapar alıverir gönlünü. Kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle hayırlı olsun![]()
RR Daytona 250
Ankara
B Rh (+)yeni motor alanlara motora hayırlı olsun dileklerinin yanı sıra ekipman kullanımı da şiddetle tavsiye ediliyor. Bu çok güzel bir tutum. Tüm tecrübeli kullanıcılara teşekkür ediyorum.
Ben de yeni kullanıcı olarak mont bakıyordum bir süredir. Bugun sipariş verdim, bir kaç güne ben de mont giyerek kullanacağım.
Piyasada envai çeşit mont var, her kalitede her fiyata. Ben uygun fiyat kategorisinde RMax diye bir markanın dört mevsim bir montunu aldım. Bu markadan kullanan, bilen var mı, iş görür mü acaba?
Aslında görerek dokunarak almak gerek ama, internette uygun fiyatlıydı ordan aldım![]()
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Burası Türkiye ve her ne kadar bir sürü motosiklet kulübü olsa da malesef motosiklete ölüm aracı gözüyle bakılıyor. Bilinç sıfır, eğitim düzeyi sıfır, insanlar saygısızca araç kullanıyor motosikletlerin yanından geçerken. Bunca değişken sorun varken ekipman kullanımı kaçınılmaz oluyor.
Tabikide ekipman kullanımı şiddetle tavsiye edilmesine rağmen hız yapılmamasını da tavsiye ediyoruz aslında, fakat hepimiz insanız işte.. Motorun üstüne binince çılgınlıklar yapabiliyoruz malesef.
Motosiklet kullanıcısı Türkiye şartlarında öyle yada böyle, hava şartlarından ötürü %10, yol durumundan ötürü %10, dikkatsizlikten ötürü %20, diğer sürücülerin hatasından ötürü %60 kaza yapma riskine sahiptir. Dolayısı ile biz RaptorRiders ailesi olarak bilinçli, saygılı, insan ve doğa dostu, yardımsever ve sosyal bireyler olarak amacımız herkese bu vizyonu aşılamaktır.
Hepimizin evinde ailesi var, sevdiği insanlar var, bizi seven insanlar var, sevgilimiz, eşimiz, çocuğumuz var. Onları üzecek en ufacık davranışı sergileme hakkına sahip değiliz. Hepimizin sıkacağı tek bir mermi var diyelim tabiri caizse.
Sevgiler.
tb
Regal Raptor Daytona 250
Ankara
0 Rh (+)Hepinize iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum![]()
Motorda orijinal lastikleri var ve malumunuz biraz güvensizler. Ben de en kısa zaman da değiştirmek istiyorum ve bu konuda önerilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. 500-600 lira arası Dunlop ve Bridgestone marka arka lastikler var. Bunlar nasıldır, yine yeterli kalitede ve daha uygunu var mı?
Regal Raptor Daytona 250
Ankara
0 Rh (+)Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)