Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Daytona sana hoşgeldim sürprizi yapmış. Arada bir yapar bizim keratalar öyle atraksiyonlar. Bu da kullanıcısıyla aradaki bağı güçlendirir. Tam sinirlendiğiniz zaman bir kıyak yapar alıverir gönlünü. Kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle hayırlı olsun

Devran Altunay
    finans
     RR Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yeni motor alanlara motora hayırlı olsun dileklerinin yanı sıra ekipman kullanımı da şiddetle tavsiye ediliyor. Bu çok güzel bir tutum. Tüm tecrübeli kullanıcılara teşekkür ediyorum.

Ben de yeni kullanıcı olarak mont bakıyordum bir süredir. Bugun sipariş verdim, bir kaç güne ben de mont giyerek kullanacağım.

Piyasada envai çeşit mont var, her kalitede her fiyata. Ben uygun fiyat kategorisinde RMax diye bir markanın dört mevsim bir montunu aldım. Bu markadan kullanan, bilen var mı, iş görür mü acaba?

Aslında görerek dokunarak almak gerek ama, internette uygun fiyatlıydı ordan aldım

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı dave123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni motor alanlara motora hayırlı olsun dileklerinin yanı sıra ekipman kullanımı da şiddetle tavsiye ediliyor. Bu çok güzel bir tutum. Tüm tecrübeli kullanıcılara teşekkür ediyorum.

Ben de yeni kullanıcı olarak mont bakıyordum bir süredir. Bugun sipariş verdim, bir kaç güne ben de mont giyerek kullanacağım.

Piyasada envai çeşit mont var, her kalitede her fiyata. Ben uygun fiyat kategorisinde RMax diye bir markanın dört mevsim bir montunu aldım. Bu markadan kullanan, bilen var mı, iş görür mü acaba?

Aslında görerek dokunarak almak gerek ama, internette uygun fiyatlıydı ordan aldım
    Burası Türkiye ve her ne kadar bir sürü motosiklet kulübü olsa da malesef motosiklete ölüm aracı gözüyle bakılıyor. Bilinç sıfır, eğitim düzeyi sıfır, insanlar saygısızca araç kullanıyor motosikletlerin yanından geçerken. Bunca değişken sorun varken ekipman kullanımı kaçınılmaz oluyor.

Tabikide ekipman kullanımı şiddetle tavsiye edilmesine rağmen hız yapılmamasını da tavsiye ediyoruz aslında, fakat hepimiz insanız işte.. Motorun üstüne binince çılgınlıklar yapabiliyoruz malesef.

Motosiklet kullanıcısı Türkiye şartlarında öyle yada böyle, hava şartlarından ötürü %10, yol durumundan ötürü %10, dikkatsizlikten ötürü %20, diğer sürücülerin hatasından ötürü %60 kaza yapma riskine sahiptir. Dolayısı ile biz RaptorRiders ailesi olarak bilinçli, saygılı, insan ve doğa dostu, yardımsever ve sosyal bireyler olarak amacımız herkese bu vizyonu aşılamaktır.

Hepimizin evinde ailesi var, sevdiği insanlar var, bizi seven insanlar var, sevgilimiz, eşimiz, çocuğumuz var. Onları üzecek en ufacık davranışı sergileme hakkına sahip değiliz. Hepimizin sıkacağı tek bir mermi var diyelim tabiri caizse.

Sevgiler.

tb

Ekrem Sabaz
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Hepinize iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum

Motorda orijinal lastikleri var ve malumunuz biraz güvensizler. Ben de en kısa zaman da değiştirmek istiyorum ve bu konuda önerilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. 500-600 lira arası Dunlop ve Bridgestone marka arka lastikler var. Bunlar nasıldır, yine yeterli kalitede ve daha uygunu var mı?

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepinize iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum

Motorda orijinal lastikleri var ve malumunuz biraz güvensizler. Ben de en kısa zaman da değiştirmek istiyorum ve bu konuda önerilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. 500-600 lira arası Dunlop ve Bridgestone marka arka lastikler var. Bunlar nasıldır, yine yeterli kalitede ve daha uygunu var mı?
    Ekrem kardeşim ben Bridgestone marka lastik kullanıyorum. Ön-Arka olarak. Bana maliyeti 900 TL gibi bir rakam olmuştu. Gayet memnunum yol tutuşundan, tavsiye ederim

Ekrem Sabaz
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekrem kardeşim ben Bridgestone marka lastik kullanıyorum. Ön-Arka olarak. Bana maliyeti 900 TL gibi bir rakam olmuştu. Gayet memnunum yol tutuşundan, tavsiye ederim
    Beni baya zorlayacak gözüküyor maliyetinden dolayı ama yapacak bir şey yok bu lastiklerle biraz da acemiliğin etkisiyle olsa gerek çok güvensiz hissediyorum, sürekli kayıp duruyor malesef :(

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni baya zorlayacak gözüküyor maliyetinden dolayı ama yapacak bir şey yok bu lastiklerle biraz da acemiliğin etkisiyle olsa gerek çok güvensiz hissediyorum, sürekli kayıp duruyor malesef :(

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güzel kardeşim acemi isen ekstra gayret gösterip dikkatli olacaksın. Sonuçta hepimiz usta olarak doğmadık. Biz de acemiliğimizi atlattık. O zaman sırayla gideceksin. Öncelikli olarak güzel bir kask, motosiklet ayakkabısı, ceket, alabiliyorsan bir de pantolon al. Lastikleri de bir sonraki alışverişine saklarsın.

Böylelikle lastiklerle ilgili herhangi bir kaza durumunda en azından darbeleri kompanse edebilirsin. İlk başlarda motoru çok fazla yatırmadan dönmeye çalış. Bırak acemi desinler, korna çalsınlar. Aceleye gerek yok, canından kıymetli değil sonuçta. Biraz daha profesyonelleştikçe, lastiği değiştirdikten sonra virajlarda biraz daha yatırmaya başlarsın. Sonuçta sırayla bu işler. Dikkatli ol, kazasız belasız sürüşler;)

Farın da, yolun da açık olsun.

Sevgiler.

tb

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)