Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ekrem Sabaz
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Hepinize iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum

Motorda orijinal lastikleri var ve malumunuz biraz güvensizler. Ben de en kısa zaman da değiştirmek istiyorum ve bu konuda önerilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. 500-600 lira arası Dunlop ve Bridgestone marka arka lastikler var. Bunlar nasıldır, yine yeterli kalitede ve daha uygunu var mı?

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepinize iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum

Motorda orijinal lastikleri var ve malumunuz biraz güvensizler. Ben de en kısa zaman da değiştirmek istiyorum ve bu konuda önerilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. 500-600 lira arası Dunlop ve Bridgestone marka arka lastikler var. Bunlar nasıldır, yine yeterli kalitede ve daha uygunu var mı?
    Ekrem kardeşim ben Bridgestone marka lastik kullanıyorum. Ön-Arka olarak. Bana maliyeti 900 TL gibi bir rakam olmuştu. Gayet memnunum yol tutuşundan, tavsiye ederim

Ekrem Sabaz
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekrem kardeşim ben Bridgestone marka lastik kullanıyorum. Ön-Arka olarak. Bana maliyeti 900 TL gibi bir rakam olmuştu. Gayet memnunum yol tutuşundan, tavsiye ederim
    Beni baya zorlayacak gözüküyor maliyetinden dolayı ama yapacak bir şey yok bu lastiklerle biraz da acemiliğin etkisiyle olsa gerek çok güvensiz hissediyorum, sürekli kayıp duruyor malesef :(

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni baya zorlayacak gözüküyor maliyetinden dolayı ama yapacak bir şey yok bu lastiklerle biraz da acemiliğin etkisiyle olsa gerek çok güvensiz hissediyorum, sürekli kayıp duruyor malesef :(

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güzel kardeşim acemi isen ekstra gayret gösterip dikkatli olacaksın. Sonuçta hepimiz usta olarak doğmadık. Biz de acemiliğimizi atlattık. O zaman sırayla gideceksin. Öncelikli olarak güzel bir kask, motosiklet ayakkabısı, ceket, alabiliyorsan bir de pantolon al. Lastikleri de bir sonraki alışverişine saklarsın.

Böylelikle lastiklerle ilgili herhangi bir kaza durumunda en azından darbeleri kompanse edebilirsin. İlk başlarda motoru çok fazla yatırmadan dönmeye çalış. Bırak acemi desinler, korna çalsınlar. Aceleye gerek yok, canından kıymetli değil sonuçta. Biraz daha profesyonelleştikçe, lastiği değiştirdikten sonra virajlarda biraz daha yatırmaya başlarsın. Sonuçta sırayla bu işler. Dikkatli ol, kazasız belasız sürüşler;)

Farın da, yolun da açık olsun.

Sevgiler.

tb

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)