Herkese iyi akşamlar uzun bir süredir bekleyişimin ardından yakında RR'ıma kavuşmak üzereyim Ege ünv. de öğrenciyim malumunuz öğrencilik haliyle motor sahibi olmak zor ama ailemin desteğiyle bişeyler yapmaya çalışıyorum öncelikle ehliyetimi alıyorum (zamanında b ehliyeti ile beraber almamanın pişmanlığını yaşıyarak) 12 eylülde direksiyon sınavım var bu yaz dönemine kadar herhangi bir motor tecrubem olmamıştı ancak arkadaşlarımın motorlarıyla (blackcat150-cb125) biraz arazi biraz şehir içi tecrubem oldu iyi kötü gidiyorum tabi yolun daha çok başındayım herneyse şuan ilk direksiyon sınavımda geçiceğimi umarak ( parkuru deneme fırsatım oldu umarım sınavdada aynı performansı gösteririm) motordan önce ekipmanlarımı netleştirmek istedim bu konu için baya bir araştırma yaptım sonuç olarak kask için Nolan N64 belki biraz daha bütçe arttırabilirsem AGV K-5 de karar kıldım ama eldiven mont ve dizlikte bir sonuca varamadım piyasada birçok ürün var bu konuda yardımlarınızı bekliyorum son olarak 2. el de dikkat etmem gereken püf noktalar nelerdir km olsun diğer mekanik kısımlar olsun (motor için maks bütçem 7bin tl civarı) şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim tekeriniz düz bassın.

Regal Raptor Daytona
İzmir
AB Rh (+)