Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    chiave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Özdemir
    Tekniker
     DAYTONA DD250 E6C
     Kocaeli
    Beğenmiş
    114
    Beğenilmiş
    20

ilk motor alımı hakkında.

merhaba arkadaslar. daha önce tanısma bolumundan bahsettigim motorumu ancak bugun gormeye gidebildim. mat siyah icin anlasmıstık fakat beyaz olanı tercih ettim. daha cok hosuma gittigi icin. 15 veya 16 sında motoru almaya gidicem her neyse önerilerinizi beklediğim konu motorun tasınması.

tecrubem olmadıgından dolayı motoru aldıgım yerin istedigim yere göturmesini istedim bayiden. onlarda google mapdan km ye baktılar. izmitten akcakoca (duzce) arası 143 km cıktı. aslında o kadar yok biraz daha yakın. 300 tl ye götureceklerini söylediler. bana çok fazla geldi. kendim götüremem çünkü tecrübem yetmez. ve çok trafik var bayinin olduğu yerde. sizce bu fiyat doğal mı? ya da başka türlü nasıl halledebilirim.

teşekkürler.

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Benim nacizane tavsiyem, saati vs iyi ayarla, mümkün olan en sakin yolu seç, gerekirse 50-60 km hızla 2 saatte kendin git.
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Emre Beyaz Daytona da çok hoş duruyor tekrar hayırlı olsun

Tecrüben yeterli değil ve kendini hazır hissetmiyorsan en doğrusu tecrübesi olan bir arkadaş ayarla veya tanıdık bir kapalıkasa araç bul kendin yükle getir onları ayarlayamazsan ücretli bir araçla nakiye yap Nakliye için 300 tl bence yüksek otobüs terminallerindeki travego otosbüslerin bağajına bizim motorlar sığıyor ve pekçok arkadaş öyle taşıdı daha ucuz terminaldeki muavinler işi ayarlıyor bir alternatifte motobulans diye bir motosiklet nakliye firması var onlardanda fiyat alabilirisin
    teli : 0532 305 08 76 kolay gelsin

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hayirli olsun,beyaz Daytona candir 300 tl biraz firsatcilik olmus,daytonalar Celil abi'nin de dedigi gibi mercedes travego larin altina sigiyor,yakin yerde otogar vs varsa,otobus kaptaniyla konusun,benzin deposunun bos oldugunu soyleyin,ok derse bi iki battaniye ve iple motoru yuklersiniz.bence en iyisi bu.
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Emre hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Koruyucu ekipmanlarını da lütfen eksik etme.

Tecrübeyle ilgili sıkıntın varsa tanıdığın birinden yardım isteyebilirsin. Ama sana teklif edilen 300 TL biraz abartı olmuş sanki. Otobüs firmalarıyla görüşürsen daha olumlu ve ucuz sonuçlar alabileceğini düşünüyorum.

Farın da, yolun da açık olsun.

Sevgiler.

tb

cnrsgr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Sağır
    Grafiker
     Regal Raptor 125E
     Samsun - İlkadım
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aynı güzergah üzerinde bir nakliye konteynır firmasından fiyat almıştım, İstanbul-Samsun için 200 TL demişlerdi. Konteyner firmalarındanda fiyat alabilirsin dostum. Ben evime 10 km uzaklıktan aldım motoru, nasıl getirdim bir ben biliyorum bir Alalh biliyor, aman dikkat, canından önemli değil hiçbirşey

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)