dostum burada ask kelımesını cok dogru kullandın gercektende motoru gorunce heycanlandım kalbım kut kut attı ve almadan once her gun magzanın onunde durup onu 5 dk ızlıyrdm anısını dınlesen cok farklı bır sekılde aldım gercekten hıkaye gıbıhatta resmını bıle cektım eve gelıp bılgısayarımdan ızlıyrdm ah ah cekıyrdm sonunda cıldırdım onsuz yapamayacagımı anladım ve onu kacırdım :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
![]()

regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)
millet bıktı benden mahhalle işyerinde cep telefonumda resimler RR ın herkeze gösteriyorum makinaya bak cok fena falan kimse sallamıyo :D bazıları ,motor işte :P ,bazıları fenadiil falan :evil: ,bazıları al kanka bunu
,diyo ama ben ona sadece sevda diyorum motor sevdası bu aralar chopper yada direk şuna RR
sahibi geldii dedim motor nası valla on numara dedi yeni almış 5 liraya sesi falan nası dedim eh dedi harley gibi diil ama idare eder dedi ya bi çalıştırsana dedim saolsun anahtarı aşagıya chopperlarda tam olması gereken yere taktı marşa bastı havalara girmesin diye iyimiş ya dedim
bi gaz verde görelim dedim hafif dokundu dayanamadım bu ne yaw dedim on numara ses var