Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Kadir Ercan
    Uçak Teknisyeni
     Kawasaki VN900
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    287
    Beğenilmiş
    288

Merhaba RR Ailesi

Arkadaşlar selam. Ben Kadir 27 yaşındayım ve ilk motorumu dün satın aldım. Kendisi RR Spyder 250. İlk defa dün gece iki tekerlekli ve motoru olan bi makine kullandım gerçekten heyecan verici. Şunu da ekleyeyim motosikletten önce bütün koruyucu ekipmanlarımı temin ettim eksiksiz bir şekilde. Tecrübeli olanların bilgilerine gerçekten ihtiyacım var.

Sevgiyle kalın.

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı kadirercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam. Ben Kadir 27 yaşındayım ve ilk motorumu dün satın aldım. Kendisi RR Spyder 250. İlk defa dün gece iki tekerlekli ve motoru olan bi makine kullandım gerçekten heyecan verici. Şunu da ekleyeyim motosikletten önce bütün koruyucu ekipmanlarımı temin ettim eksiksiz bir şekilde. Tecrübeli olanların bilgilerine gerçekten ihtiyacım var.

Sevgiyle kalın.
    Kadir öncelikle aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı, uğurlu, kazasız belasız, sorunsuz, sıkıntısız olur inşallah. Malum makinelerimiz Çin malı; fakat kendini kanıtlamış üst segment çin malı. Üzersen üzülürsün anlayacağın. Bakımlarını, yağını, suyunu eksik etme. Sıfır aldıysan rodaj döneminde fazla gaza yüklenme. Mali durumun var ise lastikleri de değiştirmende fayda var. Gece seyahat edecek isen farlara da el atmanda fayda görüyorum.

Bunların haricinde "motor aldım, ekipmanlarımı da aldım" diyen ilk rr üyesisin Ayrı olarak tebrik etmek isterim seni. Forumda bir çok arkadaşımız, abimiz, kardeşimiz var tecrübeye sahip. Forumda aklına takılan ne olursa muhakkak o konu açılmıştır. Araştırırsan aklına takılan ne varsa bulacaksındır. Bulamadığın şeyler için ise hepimiz yardımsever arkadaşlarız.

istanbul kadromuz epey geniş. Eğlenceli ve keyifli ortamlar kuruluyor. Muhakkak onlara katılmanı tavsiye ederim;)

Farın da, yolun da açık olsun.

Sevgiler.

tb

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    Alıntı kadirercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sevgiyle kalın.
    Merhaba Kadir,

Raptor Riders'a hoşgeldin. Yarın akşamki anadolu yakası etkinliğine bekleriz.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Kadir aramıza hoş geldin
    Yeni Spyder'in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin resimlerinide bekliyoruz
    İlk motorun heyacanı çok başkadır tadını çıkar merak ettiğin herşeyi forumda bulabirsin bulamadıklarını buradan sorarsın hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz l

Kadir Ercan
    Uçak Teknisyeni
     Kawasaki VN900
    Beğenmiş
    287
    Beğenilmiş
    288
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadir öncelikle aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı, uğurlu, kazasız belasız, sorunsuz, sıkıntısız olur inşallah. Malum makinelerimiz Çin malı; fakat kendini kanıtlamış üst segment çin malı. Üzersen üzülürsün anlayacağın. Bakımlarını, yağını, suyunu eksik etme. Sıfır aldıysan rodaj döneminde fazla gaza yüklenme. Mali durumun var ise lastikleri de değiştirmende fayda var. Gece seyahat edecek isen farlara da el atmanda fayda görüyorum.

Bunların haricinde "motor aldım, ekipmanlarımı da aldım" diyen ilk rr üyesisin Ayrı olarak tebrik etmek isterim seni. Forumda bir çok arkadaşımız, abimiz, kardeşimiz var tecrübeye sahip. Forumda aklına takılan ne olursa muhakkak o konu açılmıştır. Araştırırsan aklına takılan ne varsa bulacaksındır. Bulamadığın şeyler için ise hepimiz yardımsever arkadaşlarız.

istanbul kadromuz epey geniş. Eğlenceli ve keyifli ortamlar kuruluyor. Muhakkak onlara katılmanı tavsiye ederim;)

Farın da, yolun da açık olsun.

Sevgiler.

tb
    Teşekkür ederim. Motoru ikinci el aldım tanıdığım bir arkadaştan, almadan önce Ali Usta da gerekli bakım ve düzenlemeleri yaptırdı.

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Kadir Ercan
    Uçak Teknisyeni
     Kawasaki VN900
    Beğenmiş
    287
    Beğenilmiş
    288
    Alıntı Trkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Kadir,

Raptor Riders'a hoşgeldin. Yarın akşamki anadolu yakası etkinliğine bekleriz.
    Katılmayı çok isterdim ancak henüz ehliyetim yok kursa kayıt oldum fakat sınav Ekim ayında. Şu an Beylikdüzü'nde tenha yerlerde talim aşamasındayım.

Kadir Ercan
    Uçak Teknisyeni
     Kawasaki VN900
    Beğenmiş
    287
    Beğenilmiş
    288
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Kadir aramıza hoş geldin
    Yeni Spyder'in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin resimlerinide bekliyoruz
    İlk motorun heyacanı çok başkadır tadını çıkar merak ettiğin herşeyi forumda bulabirsin bulamadıklarını buradan sorarsın hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz l
    Hoşbuldum abi gezintilere başlayayım en kısa sürede fotoları göndericem.

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    aramıza hoş geldin Kadir.
    kazasız belasız, zevkli sürüşler olsun.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)