Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    chiave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Özdemir
    Tekniker
     DAYTONA DD250 E6C
     Kocaeli
    Beğenmiş
    114
    Beğenilmiş
    20

demir atıma nihayet kavuştum :)

herkese merhaba. 1 haftadır beklediğim motorumu nihayet teslim aldım. öncelikle bu tecrübe her şeye bedel. müthiş bir his. müthiş bir olay motosiklet kullanmak. ve elbette chopper kullanmak beklediğimin aksine hiç zorluk çekmedim kullanırken. hem debriyaj kontrolü hem vites geçişleri ve dönüşlerde zorlanmadım. açıkçası beklemiyodum bu kadar kısa sürede alışacağımı. tahminim 1 haftaya kadar trafiğe çıkarım gibi geliyor.

bir sorum olacak. biraz kullandıktan sonra motorun üst kısmındaki siyah borulardan biraz duman ve koku geldi. sebebi soğutamaması mı. acaba yağını suyunu eksik mi koydular. bakım yaptılar ama ben fark edemedim sanırım. normal midir o dumanın gelmesi. ne yapmam gerek.

teşekkürler.

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    Yeni makinen hayırlı olsun Emre, güzel günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim.

sorunlar hakkında arkadaşlar yardımcı olacaktır.
    chiave (02.August.2018) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Emre yeni Daytona'n Hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin
    chopper makinalar en kolay alışılan kullanılan makinalardır kısa sürede dahada keyif alacaksın
    Radyatörün yanından çıkan siyah üstü kapaklı borudan duman çıkması makinanın hararet yaptığını gösterir aynı zamanda km gösterge panelinde kırmızı hararet ikaz lambası yanar bu sıkıntılı durumdur o şekilde makinayı kullanma sebebi radyatörde su eksik olabilir veya fan motoru çalışmıyordur montajda fişler oturmamış olabilir servise hemen ugra kontrol ettir

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Emre yeni makinan hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Kişisel koruyucu ekipman kullanmanı da şiddetle tavsiye ederim.

Farın da, yolun da açık olsun.

Sevgiler.

chiave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Özdemir
    Tekniker
     DAYTONA DD250 E6C
     Kocaeli
    Beğenmiş
    114
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre yeni makinan hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Kişisel koruyucu ekipman kullanmanı da şiddetle tavsiye ederim.

Farın da, yolun da açık olsun.

Sevgiler.
    saolasın kardeşim. nolan n64 parlak siyah modelini yarın alıyorum. orta sınıf bi de eldiven alıcam. montu daha sonraya alıcam ona maddi kaynak yaratamadım henüz almışken de iyi bir şey alırım diyorum.
    "ride hard or stay home."

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı chiave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saolasın kardeşim. nolan n64 parlak siyah modelini yarın alıyorum. orta sınıf bi de eldiven alıcam. montu daha sonraya alıcam ona maddi kaynak yaratamadım henüz almışken de iyi bir şey alırım diyorum.
    Nolan n64 modeli iyidir. Bende Carlos Checa Careera'nın kırmızı desenli modeli var. Gayet memnunum. Eldiven olarak zamanında Venom'un dana derisinden bir eldiven temin ettim. 110 TL. Fakat bana biraz sert geldi, yumuşaması için kullanmak gerek. Uğraşamadım da açıkçası. Syoco'nun 75 TL'ye daha yumuşak ama deri olmayan bir eldivenini aldım. Daha kullanışlı ve rahat. Koruyucu mu? Değil tabiki de ama hiç olmamasından iyidir. Herhangi bir kazada çıplak elin yerle teması sırasında 800 dereceye kadar elin ısınabiliyor. Bilgine

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)