saool hando bundan sonra inşallah olamaz ama olursa söylerdiğini deniycemhandojoe Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Çanakkalesaool hando bundan sonra inşallah olamaz ama olursa söylerdiğini deniycemhandojoe Nickli Üyeden Alıntı
dd100e
İstanbul
0 Rh (+)hocam iiki geldiniz çok mutlu ettiniz bizi
motosikletimi jandarmalara kaptırdım
EskişehirHadi hoşgeldin hocam. Özletme ööle kendini. Gerçi ben hala Top Case olayına takmış durumdayım ya, neyse, hehe
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Emrah komtanımmm nerelerdesiniz yahuu....![]()
ama AMA BİZ SİZLE KONUŞTUYDUK ŞU top case İŞİNİ HANİ UNUTTUYDUNUZ YAAA![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)unutmaaasss.... asla unutmasss gumandanım hassas kişiliğim benim... :mrgreen: :mrgreen:
inci örtmenim yandınıs siz valla....artıkın her fırsatta top case olayı karşınısa çıkacak... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
emrah gumandanım bir gün albay olduğunda bile yine bu siteye yazacak ve yine top keysime laf sölledinis diye size takılacak....eheheeheh... :mrgreen: :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)vah vah napsam kine ...geçmişe ışınlanma yokmu yaa ...ben komtanımın zihninden silsem ,
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)INCI HOCAM BEN DE SIZI COK MERAK ETTIM UMARIM EN KISA ZAMANDA TANISMA FIRSATI BULURUZ :D :D :D
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Çarşamba gel çarşambasancezz Nickli Üyeden Alıntı
![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)BEN HER CARSAMBA ORDAYIM BU HAFTA OZELLIKLE ERKEN GELCEM :D :D :Dinci Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)annadım onuda hangi PAZAR onu anlayamadım bugün 5 pazar mı 12 pazar mı?inci Nickli Üyeden Alıntı
8 inde MC donalds var mahalle olayın neyse ben öğrenirim şimdi hangi pazar..
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)