SEVGİLİ ARKADAŞLAR YENİDEN MERHABA![]()
Sizleri; üzmüş ve meraklandırmışım anlaşılan bunun için özür dilerim... Bu akşam toplantıya geç de olsa katıldım ve konuşulması gereken bazı detayları masaya yatırdık ve sanırım bir orta yol bulundu... Açılan topikleri okudum,çağrılarınızı gördüm sabrınıza, sevgide olan ısrarınıza nasıl karşılık verebilirim bilmiyorum... Sevgili kino babama, sevgili Okan ve Oya kardeşlerime, sevgili Kubilay-Şemsi 'ye, HANDO kardeşime, sevgili Emrah ve Ayhan komtanıma, Seda'cığıma, dd100 E ye, gençer'e, Denizciğime, Alper'e ve Gülçin'e, Speedy'ye, İlker'e, Çelebi'ye, Carvalho'ya sesleniyorum; HEPİNİZLE YENİDEN BULUŞMAK ÇOK GÜZEL... İLGİNİZE VE ALAKANIZA TEŞEKKÜR EDERİM... Benim penceremden bakıldığında, tek tek değerlisiniz, güzelsiniz, bunu karşılığında değer görmek benim için bir onurdur... Toplantılarımız, aktivitelerimizde, sitemizde birlik ve beraberlik içinde, görüşmek ve paylaşmak üzere... :D
Ayrıca her zaman, büyük özveri ve sabırla yanımda olup her türlü kahrımı çeken canım kardeşim SERHAT'A teşekkür ediyorum,iyi ki varsın kardeşim benim.
"Hep zamana yenik düştük
Esiri olduk anlamsız koşuşturmaların
Ama
Bir kez adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç
Unutmadık...Unutamadık."

regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)