Herkese Merhabalar. Ben Sinan Caner SUSUZ. Sivasta ikamet etmekteyim. Çağrı Merkezinde Müşteri Temsilcisi olarak çalışmaktayım. 26 yaşındayım. Aktif olarak bateri çalıyorum ve Erkekler Bölgesel Lig'inde basketbol oynuyorum. Daha önceden siteye kayıt olmuştum 2013 eylüldü heraldeancak bazı erişimlerim engellenmiş olduğu için yeniden açtım aranıza tekrar dahil oldum kabul buyurursanız. 2012 den beri RR hayranıyım. Bazı maddi sıkıntılardan dolayı ve ailevi olarak alamadım. Ancak bu sene Allah nasip ederse fiyatlarda biraz düşerse ocak ayında DD250-6c Beyaz Daytona almak istiyorum. Hem boyumun hem kilomunda etkisiyle beni üzerinde taşıyabilecek 250 likler arasında sadece bu sanıyorum (boy 195cm, kilo 105kg). Neyse sizlerinde hem gözünü hemde vaktini çalmıyım hakkınızı helal edin.

Şubatta gelecek inş. :)
Sivas
A Rh (+)
ancak bazı erişimlerim engellenmiş olduğu için yeniden açtım aranıza tekrar dahil oldum kabul buyurursanız. 2012 den beri RR hayranıyım. Bazı maddi sıkıntılardan dolayı ve ailevi olarak alamadım. Ancak bu sene Allah nasip ederse fiyatlarda biraz düşerse ocak ayında DD250-6c Beyaz Daytona almak istiyorum. Hem boyumun hem kilomunda etkisiyle beni üzerinde taşıyabilecek 250 likler arasında sadece bu sanıyorum (boy 195cm, kilo 105kg). Neyse sizlerinde hem gözünü hemde vaktini çalmıyım hakkınızı helal edin.