Bende bu konuyla ilgili bir şeyler yazmadan duramıyacağım, bir kere herkes şunu iyi bilmeliki kimse bu işe başlarken kötü niyetli değildi, yani ne Gökhan kardeşimiz ne Mustafa usta ne Emre Ltd nede İnci hoca, herkes İnci hocanın kullanabileceği güçlü bir motor yapma peşindeydi ama bu işi yapanların düşünemediği bir şey vardı İnci hoca bir bayan ve motor tamirinden anlamaz, bu şekilde yapılan motorların oturması için aylar geçmesi gerekir yani kullandıkça ortaya çıkan hataları ve arızaları sürücüsü tespit eder ve kendi nezaretinde yaptırır.
Ben o motoru tezgahta dağınık olarak ilk gördüğümde eyvah siz ne yaptınız başınıza iş aldınız keşke bu motoru alıp yerine başka büyük orjinal bir motor verseydiniz dedim, ama Gökhan da Mustafa usta da hatta Emre Ltd nin sahibi Erdem bey bile oradaydı ve hepside yapılsın da bak gör nasıl olacak dediler bende olmayacak dedim.
Arkadaşlar bir motora modife yapmadan önce onlarca mühendislik hesaplar yapılır, bizim kullandığımız orjinal motorlar çin malı ama çinli bile sanıyorum en az bir sene bu motor üstünde çalışmıştır.
Buradaki yanlışın en büyüğü bu işi yapan insanlardadır çünkü motor tamiri işinden onlar anlarlar İnci hoca anlamazki İnci hoca ne kadar da benim motoru büyütün desede onlar hayır hocam olmaz senin şasen zayıf koyacağımız motoru kaldırmaz demeleri lazımdı ama yapılırken hiçbir ince hesap yapılmadığından bu iş bu hale geldi.
Her ne kadar İnci hoca yine inceliğini gösterip bu işi yapanların ismini deşifre etmesede ben burada yazıyorum, defalarca bu konuyu konuştuğum Mustafa usta Gökhan ve Erdem beyin bu konuya bir çözüm bulacaklarına hala inanıyorum çünkü Erdem beyle en son konuşmam da sen merak etme bende artık sıkıldım bu konudan, bir yol bulacağız dedi ama işlerinin yoğunluğundan, malum motosiklet sezonu,sanıyorum ilgilenemediler.
İnci hocam sen asla aptal değilsin kimsede seni aptal yerine koyamaz burada koskoca regal camiası var merak etme birgün toplanıp Emre Ltd yi bile basarız.

Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)